VIDEO EXCLUSIV ”Omul e campion! Cum să nu semnez?”. Becali e gata să-i ofere un nou contract lui Toni Petrea

Gigi Becali a vorbit despre viitorul lui Toni Petrea pe banca echipei FCSB-ului.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 23 Mai 2022, 12:12
Data actualizarii: Luni 23 Mai 2022, 12:16

Patronul FCSB își dorește ca antrenorul să continue și din sezonul următor. Acesta crede că echipa sa este ”campioana morală” a acestui sezon, făcând referire la erorile de arbitraj care au făcut-o pe CFR Cluj campioană cu o etapă înainte de finalul sezonului.

Gigi Becali: ”Petrea e campion. Cum să nu semnez cu el?”

„Dacă omul e campion? Cum să nu semnez cu el contractul!? A devenit campion. Lui i-a fost furat campionatul pe hoție și furt. Pe mine nu mă interesează rezervele. Dacă jucau cu ai lor, îi băteam 5-0. Ei au făcut expre, știau că mănâncă bătaie. Hai să vedem la anul, o să fie și VAR”, a spus Gigi Becali, la emisiunea Ora Exactă în Sport de la PRO Arena.

Toni Petrea (47 de ani), revenit la FCSB în noiembrie, a strâns 25 de meciuri, înregistrând 17 victorii, cinci remize și trei înfrângeri. După primul mandat, cel din sezonul 2020/2021, a demisionat în urma ratării titlului.

Petrea a explicat că și-ar dori să rămână la FCSB, însă a spus că va lua o decizie finală după discuția cu Gigi Becali, în funcție și de lotul pe care îl va putea avea la dispoziție anul viitor.

„Nu depinde neapărat de transferuri. Trebuie să discut ce jucători rămân, cine va pleca. După aceea, voi vedea. Zilele următoare probabil voi avea o discuție cu conducerea clubului și voi stabili exact. Am discutat și cu liderul de galerie, mi-a transmis acest lucru (n.r - că este dorit în continuare), nu pot decât să mă bucure acest fapt. Am spus că în principiu vreau să rămân, însă trebuie să discut și cu patronul”, a spus antrenorul FCSB-ului.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!