Liga 1

Omul care rade de mutarile lui Becali: "Pentru Liga ai nevoie de jucatori care alearga! Budescu fuge 4 km pe meci, cu eforturi"

Nu toata lumea este incantata de planul de transferuri facut de Gigi Becali pentru preliminariile Champions League.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Mai 2015, 15:36
Data actualizarii: Joi 28 Mai 2015, 15:38

Dumitru Dragomir este convins ca Stelei ii va fi foarte greu sa adune o echipa buna pentru Grupele Ligii la anul, daca va lua titlul:

"Din tot fotbalul romanesc nu poti face o echipa buna de Champions League. Mai sunt doi trei straini buni, doi trei romani buni. Poti face o echipa buna de Europa League."

Acesta a facut si un top 3 al jucatorilor din Liga I. Primii 2 sunt doriti si de Becali:

"Alcenat e pe primul loc, Cernat este pe locul 2 si Nedelcearu este pe locul 3"

Mitica Dragomir spune ca Budescu nu poate fi o optiune pentru Steaua: "Budescu nu e prima optiune. Pentru cupele Europene ai nevoie de jucatori care sa alerge 14 kilometri pe meci. Budescu face 4, cu eforturi. Intr-o echipa care alearga, e bun si Budescu. El a dat peste un antrenor - unul dintre cei mai buni din Romania."

Banel, dorit de Radoi la Steaua

Dragomir a comentat si posibilul transfer al lui Banel Nicolita, dorit de Radoi din vara la Steaua.

"E rau ca Steaua il poate lua inapoi pe Banel? Doi, trei ani de zile joaca usor. Are plamani cat Casa Poporului. Banel nu va iesi niciodata in evidenta, sa vedeti ca va fi ca Budescu. Nicolita alearga de da boala in el, dar nu are aspect comercial. Nu mai sunt jucatori in Romania, ce mai are Hagi."

CITESTE SI

Modifică setările cookies