VIDEO EXCLUSIV Omrani putea pleca de la CFR Cluj în iarnă: „Au fost oferte și din Coreea! Erau mai mulți bani, ar fi fost bine și pentru club să meargă! E prea smart pentru noi” 

Billel Omrani (28 ani) ar putea pleca de la CFR Cluj în vară, când îi expiră contractul. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 28 Martie 2022, 15:38
Data actualizarii: Luni 28 Martie 2022, 15:42

Atacantul francez rămâne liber de contract pe 30 iunie 2022, când va putea semna gratis cu orice echipă. Deși ardelenii i-au propus o ofertă de prelungire, Omrani a refuzat-o, dorindu-și să prindă un contract mai bun, în străinătate. Și Gigi Becali s-a arătat interesat de jucătorul lui CFR Cluj, însă pretențiile sale financiare ar fi greu de atins de vreun club din România, după cum a dezvăluit președintele ardelenilor, Cristi Balaj. 

Oficialul campioanei en-titre a vorbit la „Ora exactă în sport” despre situația fotbalistului, punctând că totul este la latitudinea sa în ceea ce îi privește viitorul. Balaj a ținut să precizeze că oficialii din Gruia își doresc să îl păstreze pe jucător. 

Billel Omrani a refuzat o ofertă importantă în iarnă: „Au fost oferte și din Coreea!”

Președintele lui CFR Cluj a oferit și informații noi despre Omrani, dezvăluind că au existat oferte bune din punct de vedere financiar pentru el în această iarnă, care însă au fost refuzate. Balaj a spus că în cazul în care ar fi acceptat oferta, care venea de la o echipă din Coreea, banii i-ar fi ajutat și pe ardeleni. 

Totodată, oficialul din Gruia a dezvăluit și faptul că Omrani are o relație cu o studentă la medicină din Cluj, iar ea l-ar monitoriza cu atenție.

„Omrani este jucătorul lui CFR Cluj până în vară. Este atras de Cluj, este atras de echipă, de suporteri, de stadionul din Gruia, doar că nu putem să oferim ce oferă o echipă din Arabia, din China, din Coreea, nu avem cum să oferim. Nicio echipă din România nu poate să îi satisfacă pretențiile financiare care pot fi asigurate de echipele din alte țări. 

Depinde ce își dorește el, dacă vrei să joci în competiții europene alegi România, dacă vrei să te rezolvi din punct de vedere financiar atunci e normal să te gândești la un contract care să îți ofere stabilitate. Noi discutăm cu el, mă înțeleg foarte bine cu el în ultima perioadă, e concentrat, montat, dorește să câștige campionatul la CFR Cluj, se pregătește în continuare. 

Au fost și discuții și din Coreea au fost oferte pentru el, nu a vrut să meargă. Nu știu ce voia, chiar nu știu, a zis că deocamdată vrea să rămână la CFR Cluj, că îi place aici. Bani erau mai mulți, ar fi fost bine chiar și pentru CFR Cluj să meargă.

La Omrani e foarte greu să îl influențezi, are un nivel de inteligență foarte ridicat, e un băiat smart, poate discuta, doar că uneori ne e greu să îl înțelegem, e mult prea smart pentru noi și ne e greu să îl înțelegem, dar așa cum spuneam, se simte bine la clubul nostru, are și o parteneră de viață cu care se înțelege foarte bine și care îl monitorizează, ne bucurăm pentru asta, e studentă la medicină, ne bucurăm și pentru ei, și pentru noi. 

El, probabil că indiferent unde va fi transferat, tot la CFR va reveni, din punctul meu de vedere, mi-aș dori să rămână aici”, a declarat Cristi Balaj la PRO X

  • 1.6 milioane de euro este cota lui Billel Omrani conform Transfermarkt. 
  • 7 goluri și 8 assist-uri a reușit atacantul francez în 36 de meciuri jucate în acest sezon. 
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!