Liga 1

Mihai Rotaru iese la atac. "Execrabil! Act criminal!" Acuzații dure lansate de patronul Universității Craiova 

Patronul Universității Craiova, Mihai Rotaru, a acuzat dur maniera de arbitraj a centralului Adrian Cojocaru, la partida oltenilor cu UTA (0-1) și a spus enigmatic că introducerea VAR-ului e tot amânată... special. 

Alecu Mihai
Data publicarii: Joi 19 August 2021, 17:47
Data actualizarii: Joi 19 August 2021, 19:08

Echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf nu a avut cel mai bun start de sezon, iar patronul Mihai Rotaru a ieșit la atac și acuză că se fac jocurile pentru anumite formații, având în vedere că din playoff se va implente și sistemul de Video-Arbitraj.

"Mare supărare este vizavi de noi și meciurile avute. Nu am reușit să batem la Arad, dar arbitrajul a fost execrabil. Dacă vine domnul Cojocaru pe Oblemenco, atunci trebuie să vină să-și ceară scuze. Trebuia să le dea trei cartonase roșii. Din punctul meu de vedere, Cojocaru a făcut un act criminal la Arad!

Avem peste trei ani de zile în care nu am vorbit de arbitraj. În momentul în care arbitrajul nu sancționează agresiunile fizice, atunci nu putem tace. Având în vedere că va fi VAR din playoff, vor să rezolve problemele pentru cine trebuie să ia campionatul, să aibă 12 puncte avans. Ce știți dumneavoastră știm și noi. Nu poți să-ți bați de o echipa", a spus Mihai Rotaru, joi după amiaza, la Digi Sport. 

În minutul 22 al partidei UTA - Universitatea Craiova (1-0), Roger l-a lovit cu cotul pe Nicușor Bancu. Fotbalistul arădean a primit doar cartonaș galben de la arbitrul Adrian Cojocaru, însă căpitanul formației lui Laurențiu Reghecampf s-a arătat revoltat de decizia lui Adrian Cojocaru.

În timpul interviului de la finalul meciului, Bancu a spus apăsat că are "dinții făcuți praf" și a arătat spre camera TV.

"Mi-a dat dintele jos, trebuie să merg să-mi repar dintele, nici nu pot să vorbesc corect. Cu cotul m-a lovit, cu ce să mă lovească? Doar nu cu piciorul. Se vede foarte clar. Și sus și jos. Am dinții făcuți praf. Și arbitrul spune că nu e nimic, că e barieră pusă, că protejează mingea. Unde protejează mingea? Eu nu înțeleg. Trebuie să facem neapărat ceva cu arbitrajul. E incredibil așa ceva!

De ce a fost încărcătură? Din cauza arbitrajului. A întărâtat ambele echipe arbitrul, i-a lăsat să joace foarte dur. Tot timpul ne călcau, ne loveau cu cotul. Noi, dacă facem ceva, primim 5 etape de suspendare. Ei nu primesc decât galben și gata, că așa e mereu în România. Eu, când am avut piciorul rupt, cel care m-a lovit a primit o etapă. Eu, când l-am lovit pe cel de la Botoșani, am primit 3 etape. eu nu înțeleg cum e pedeapsa asta, pentru unii e așa, pentru alții e altcumva. Nu știu dacă e o tentă, dar numai pentru noi se întâmplă asta.

Ei au jucat foarte dur, ăsta n-a fost fotbal, a fost altceva. Când nu câștigi, tot timpul e presiunea. Lumea vrea să câștigăm meci de meci, noi suferim. Am făcut un meci bun etapa trecută, dar iar nu am arătat foarte bine. Avem și mulți accidentați, nu ne putem reveni așa repede", a spus Bancu.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies