Olimpiu Moruțan poate prinde transferul carierei: „E o mare surpriză pentru mine! Există interes!” Anunțul lui Victor Becali 

Olimpiu Morutan Pisa Serie B Victor Becali Superliga Olimpiu Moruțan
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Februarie 2023, 11:44
Data actualizarii: Sambata 25 Februarie 2023, 11:44

Olimpiu Moruțan traversează cea mai bună perioadă a carierei la Pisa. 

Olimpiu Moruțan (23 ani) strălucește la Pisa. Golul în victora cu Perugia, 2-1, a fost al cincilea înscris de mijlocașul ofensiv în 23 de meciuri în Serie B, care și-a mai trecut în cont și 7 pase decisive. 

Evoluțiile lui Olimpiu Moruțan au atras atenția altor cluburi 

Evoluțiile lui Olimpiu Moruțan l-au impresionat și pe Victor Becali (61 ani). Agentul jucătorului a mărturisit că este plăcut surprins de modul în care acesta s-a adaptat în Serie B și că există deja interes pentru un posibil transfer în această vară.

„O mare surpriză pentru mine, într-un campionat puternic chiar dacă este liga a doua, este Moruțan. Nu mi se părea stilul de jucător pentru liga a doua, care este puternică în Italia. Uite ce bine s-a adaptat și ce evoluții are. Și la națională când a venit a intrat foarte bine. Eu nu credeam la început că se va acomoda atât de repede și va intra atât de repede în echipă acolo.

Știm campionatul italian, divizia a doua e mai complicată, mai grea. Uite că el a intrat foarte bine. Nu știu dacă cineva poate să explice, poate antrenorul lui. Oamenii sunt foarte mulțumiți de atitudinea lui și de comportamentul lui. Există interes. În momentul ăsta nu face nimeni oferte, în campionatele profesioniste se fac la timpul lor.

Acum oamenii se uită, văd, își fac rapoarte, notează. Nici cluburile mici nu stau după o singură variantă. Au două, trei, patru variante. Depinde de antrenor, depinde de condițiile financiare. Toate echipele este normal să își laude marfa”, a declarat Victor Becali pentru Fanatik

Olimpiu Moruțan este împrumutat de Galatasaray până la finalul sezonului. În prezent, cota fotbalistului, potrivit Transfermarkt, este de 5 milioane de euro. Exact suma pe care trebuie să o achite Pisa dacă vrea să-l securizeze pe român și din iunie 2023. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!