Ogararu e in tara! Cum a decurs prima discutie cu Becali!

Autor: Sport.ro
Miercuri 16 Decembrie 2009, 10:22
Ogararu e in tara! Cum a decurs prima discutie cu Becali!

PROSPORT / Dorit de Steaua, George Ogararu si-a luat cateva zile libere si a venit in tara pentru a-si negocia transferul.

Fostul fundas stelist nu a discutat inca cu Gigi Becali fata in fata, ci doar la telefon si asteapta o intalnire astazi cu seful Stelei.

"Am purtat o discutie cu domnul Becali la telefon. Voi vedea ce e mai bine pentru mine. In urma acestor discutii voi vedea daca ma doreste cu adevarat", a spus George Ogararu pentru ProSport.


OGARARU LE CERE SFATUL FANILOR PE BLOG

Ogararu a postat pe blogul sau un post in care le cere sfatul stelistilor privind reintoarcerea sa in Ghencea. Fostul fundas al Stelei e dorit inapoi de Gigi Becali, insa nu e convins daca revenirea sa ar fi potrivita.

Va redam textul postat de George Ogararu pe blogul sau:

"Dragii mei suporteri stelisti,
Intotdeauna am tinut cont de parerea voastra. Va rog sa ma credeti ca anul trecut m-am intors in Ghencea datorita mesajelor voastre trimise prin intermediul acestui site! Acum sunt pus, inca o data, in situatia de a alege. Lasand la o parte experienta personala traita in sezonul trecut, as vrea sa cunosc raspunsul vostru sincer la urmatoarea intrebare: Ar fi potrivit sa ma intorc acum acasa?
Cu dragoste si respect,
Al vostru George!"

Sursa: Ogararu.ro

BECALI: "IL VREAU PE OGARARU!"

"Nu ii voi mai prelungi contractul lui Pawel. Si-a facut datoria la echipa, dar a fost ultimul meci pentru el la Steaua. Am discutat cu George Ogararu, pe care mi-l doresc. Este un jucator tehnic, care stie sa se miste in teren. Ar fi extraordinar daca l-am readuce la Steaua!", spunea Gigi Becali saptamana trecuta.

Anunț de la ministrul Sănătății. Când, unde și câte teste Covid-19 se vor face
BRAT