Liga 1

OFICIAL! Gigi a inchis Peluza Sud cu Otelul! Biletele se iau numai cu buletinul!

Steaua a anuntat ca pentru partida cu Otelul de vineri spectatorii nu vor avea acces in Peluza Sud din Ghencea, fanii stelisti urmand sa-si achizitioneze un bilet la meci doar daca prezinta si buletinul de identitate.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 Martie 2010, 12:44
Data actualizarii: Miercuri 10 Martie 2010, 12:54

Dupa primul meci al returului, cu Ceahlaul, in care Peluza Sud a stadionului a fost deschisa, clubul Steaua a interzis din nou accesul in acel sector pentru fanii "ros-albastri" si a reinstaurat regula achizitionarii unui bilet doar dupa prezentarea buletinului sau a cartii de identitate. "Precizam ca din ratiuni organizatorice, sectoarele 29 - 34 nu vor fi deschise publicului", se mentioneaza pe site-ul oficial al FC Steaua.

Altfel, femeile, pensionarii, studentii si elevii vor avea acces gratuit la partida cu Otelul Galati, pentru a urmari meciul, cei care dore doresc sa vizioneze meciul urmand sa-si primeasca tichetul gratuit de la casele de bilete ale stadionului in zilele de miercuri si joi intre orele 10.00-14.00.

Biletele pentru meciul cu Otelul au fost puse in vanzare de miercuri, de la ora 10.00, la casele de bilete ale stadionului, dupa urmatorul program: miercuri si joi intre orele 10.00-18.00 iar vineri incepand cu ora 10.00. Pretul acestora sunt: Peluze - 10 lei, Tribuna a II-a - 15 lei, Tribuna I - 20 lei, Tribuna 0 - 40 lei, Fotolii - 75 lei

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies