Liga 1

Steaua are cel mai SLAB start de retur din '80! 28.000 de oameni au votat: Vinovata este conducerea!

Cu doar doua puncte castigate in trei meciuri, Steaua mai stabileste un record negativ: are cel mai slab retur din 1980 pana acum. Utilizatorii www.sport.ro au votat: vinovati sunt cei care au facut transferurile in iarna!

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 Martie 2010, 14:12
Data actualizarii: Miercuri 10 Martie 2010, 14:14

In urma cu 30 de ani, clubul din Ghencea inregistra cel mai slab start in retur, avand in primele 6 etape, cinci egaluri si o infrangere, informeaza ProSport.

Un nou pas gresit pentru Steaua poate declansa furtuna la echipa. Becali ii are deja in vizor pe Tudose si Jelev, iar oamenii din fotbal au atras atentia ca Mihai Stoichita nu ar mai putea rezista unui nou val de acuze venite din partea patronului, in cazul unui esec.

22.500 de utilizatori ai site-ului www.sport.ro sunt de parere ca vinovatii pentru faptul ca Steaua are cea mai slaba aparare din retur sunt cei care au facut transferurile in pauza competitionala.

"Nu e poate normal sa primesti sase goluri. Toata lumea bate moneda pe asta, ca nu sunt fundasi centrali, dar eu si Stoichita nu ne-am plans niciodata. Am incercat sa jucam cu ce avem. Se pune presiune pe fundasii centrali. Incercam sa facem un cuplu de fundasi centrali care sa ajute echipa, sa nu mai primim goluri. Dar nu fundasii centrali au un rol hotarator intr-o echipa, ci toti jucatorii, incepand chiar cu atacantii", a declarat Basarab Panduru.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies