OFERTA de ultim moment pentru Alibec: "Asteptam!" Becali anunta care e stadiul negocierilor: "Am luat o hotarare, LA REVEDERE!"

Joi 26 Iulie 2018, 15:18

Alibec va pleca de la FCSB.

Pe Instagram Sport.ro ai cele mai tari imagini din sport!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Gigi Becali a declarat ca l-a iertat pe atacant, insa nu poate trece peste decizia luata de Dica. Antrenorul nu-l mai vrea in lot dupa ce i-a contestat metodele de pregatire.

Gigi Becali afirma ca are o oferta clara de un milion de euro de la Astra, insa mai poarta negocieri si cu echipe din Turcia, dar si din Ucraina.

"Asteptam pentru Alibec. Cealalta oferta nu e oferta lor, atat vreau eu, 1,4 milioane de euro. Asta e sigur, oferta de 1 milion de euro de la Astra. Mai am discutii si prin Turcia si mai am oferta si din Ucraina.

Am luat o hotarare impreuna cu Dica si cu MM, la revedere. Eu sunt un om care orice ai face te iarta. Eu l-am iertat pe Alibec ca om, dar ca fotbalist e dificil. Nu pot sa calc in picioare personalitate lui Dica, si asa am calcat-o destul. Asa am gandit atunci, il vand si pe Alibec, il vand si pe Budescu", a declarat Gigi Becali la ProX.VIDEO PROTVPLUS.RO

Kovesi, locul 2 la votul din Consiliul UE. România a votat pentru candidatul francez
BRAT