Oferta de MILIOANE pentru pustiul de care Becali n-a vrut sa auda! Anuntul momentului: "Pleaca pe bani multi!"
Sambata 15 Septembrie 2018, 20:50

Oferta de MILIOANE pentru pustiul de care Becali n-a vrut sa auda! Anuntul momentului: "Pleaca pe bani multi!"

Va fi una dintre vedetele perioadei de transferuri din iarna!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Darius Olaru are sanse mari sa plece in strainatate, anunta Ioan Marginean, presedintele lui Gaz Metan. Refuzat de Becali dupa ce MM Stoica l-a propus la FCSB, Olaru e urmarit de mai multe cluburi importante, sustine oficialul Gazului.

"Darius e urmarit de multe echipe din strainatate. O sa vedeti ca o sa plece in conditii foarte bune, pentru mai mult de un milion de euro si o sa avem si procent din urmatorul transfer", a spus Marginean la Digisport.

Seful de la Gaz Metan e suparat pe selectionerul U21, Mirel Radoi. Olaru a fost convocat pentru dubla cu Portugalia si Bosnia, insa n-a jucat niciun minut.

"O sa vorbesc cu Radoi pentru ca nu se poate asa ceva. Ce face, ne lucreaza? Pai, l-a chemat pe Olaru si nici nu l-a dezbracat? Trebuie sa discut cu Radoi sa vedem ce intentii a vut", e trist Marginean.

"I-am zis lui Gigi de Olaru, dar mi-a raspuns ca nu-l intereseaza, sa nu-i mai spun nimic de jucatorul asta ca nu-i place"
MM Stoica despre transferul esuat al lui Olaru la FCSBDragnea, mesaj despre Legile justiției și OUG privind amnistie după victoria din PSD. ”Toți cei care au făcut rău vor plăti”