Oferta de MILIOANE pentru Keseru! Cat costa transferul care o IMBOGATESTE pe Steaua in 2015

Claudiu Keseru Steaua Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 18 Decembrie 2014, 18:04
Data actualizarii: Joi 18 Decembrie 2014, 18:04

Steaua poate sa-si piarda golgeterul in 2015! Keseru are o oferta importanta, dar pretul cerut de Steaua e considerat exagerat!

Al Hilal si-l doreste pe Claudiu Keseru, pe care e gata sa plateasca in jur de 3 milioane de euro. Cu doua sub cat vrea Steaua, anunta Digisport. Adus gratis de la Bastia, acum un an, Keseru are sanse mari sa-i aduca un profit consistent campioanei Romaniei.

Pentru a-i face loc lui Keseru, Reghecampf ar trebui sa renunte la altul dintre favoritii sai. Pintilii nu i-a multumit pana acum pe seici si poate fi imprumutat pana la jumatatea anului viitor.

Reghe are emotii si pentru postul sau. A pierdut derby-ul cu Al Nasr, iar o parte a fanilor il contesta pe retelele de socializare. Lipsa de eficienta in atac e principalul repros pentru echipa lui Reghecampf, care n-a castigat niciunul dintre meciurile considerate importante in ultimele doua luni.

Claudiu Keseru, 28 de ani, castiga 300 000 de euro pe sezon la Steaua. Mai are un an si jumatate de contract cu ros-albastrii.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!