Liga 1

Oferta de 4 mil euro, stelistii sunt cu sufletul la gura, el sta sa plece! Cifrele reale din spatele plecarii record a lui Keseru

Cel mai bun marcator roman din 2014 ar putea pleca de la Steaua in aceasta iarna pe un salariu record. Suma de transfer pentru Steaua este extrem de tentanta.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 21 Ianuarie 2015, 10:35
Data actualizarii: Miercuri 21 Ianuarie 2015, 10:38

4 milioane de euro pentru Steaua si 2 milioane de euro salariu pe an pentru Keseru. Asta este oferta facuta de Astana din Kazahstan Stelei pentru golgeterul Romaniei.

Cu 30 de goluri reusite in 2014, Keseru se inscrie pe lista celor mai buni atacanti ai Stelei din ultimii 5 ani (voteaza in sondajul de mai jos care a fost cel mai bun atacant al Stelei din ultimii 5 ani). Acum Keseru ar putea alege banii in locul unui viitor in Europa de Vest.

De ce ar pleca Keseru?

In primul rand pentru bani. 2 milioane de euro pe an salariu este o oferta cu care Keseru foarte probabil nu se va mai intalni in cariera. Suma reprezinta insa sacrificarea performantei in competitiile majore din Europa.

Steaua are ambitii de Champions League, iar Keseru face parte inca din planurile clubului. O alta pierdere ar putea fi nationala, pentru care abia a revenit si a si marcat o dubla cu Danemarca.

Keseru risca insa ca prin ramanerea la Steaua sa isi scada cota rapid, daca nu va pastra ritmul. Nu a mai marcat de ceva vreme, cu Dortmund inca a aratat ca nu se afla in cea mai buna perioada a sa, iar plecarea lui Sanmartean l-a lasat fara pasatorul principal al golurilor sale.

7 goluri a marcat Keseru pentru Steaua in acest sezon numai din pasele lui Sanmartean, jucator care s-a transferat la Al Ittihad. Fara el in spate, Keseru ar putea sa nu mai fie Keseru in 2015.

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies