"Obisnuiti-va ca suntem o forta! Jucam asa si nu vom avea nicio problema cu nimeni!" Care e singura greseala facuta cu Chiajna

"Obisnuiti-va ca suntem o forta! Jucam asa si nu vom avea nicio problema cu nimeni!" Care e singura greseala facuta cu Chiajna

CHIAJNA 1-4 STEAUA, VEZI TOATE FAZELE MECIULUI | Reghecampf are un singur regret dupa meciul cu Chiajna, ca nu a dat mai multe goluri.

Steaua a marcat din nou de patru ori cu Chiajna, dar Reghe e suparat ca Stanciu a ratat un penalty.

"Am aratat ca avem valoare. Cred ca scorul trebuia sa fie altul, am avut multe sanse, am ratat si un 11 metri. As fi vrut sa marcam cat mai multe goluri."

"Asa cum am spus-o de multe ori, echipa are valoare si creste de la meci la meci. Stanciu a ratat un gol frumos, dar pacat ca a ratat un 11 metri. Trebuia sa fiu inspirat, sa pun pe altcineva. Keseru era in teren.

"Jucam cu cei mai buni jucatori pe care ii avem la dispozitie. Daca nu castigam in seara asta, nu mai conta meciul cu Dinamo.

"A fost un meci destul de greu, dar nu pentru noi, pentru ei. Trebuie sa va obisnuiti cu faptul ca Steaua este o forta. Daca vom juca asa, nu v-om avea probleme cu nicio echipa din Romania. Sanmartean a jucat foarte bine acolo unde a fost folosit.", a spus Reghecampf dupa meci.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ministrul britanic al Sănătăţii stârneşte furie îndemnând populaţia să nu se "ferească" de coronavirus
BRAT
Modifică setările cookies