"Un jucator de la Steaua castiga cat TOT lotul meu!" Chirila crede ca Steaua se bate SINGURA la titlu! Ce spune despre demisie

"Un jucator de la Steaua castiga cat TOT lotul meu!" Chirila crede ca Steaua se bate SINGURA la titlu! Ce spune despre demisie

Chiajna 1-4 Steaua | Ionut Chirila nu se gandeste la demisie dupa 1-4 cu Steaua. Spune ca i-a fost imposibil sa se lupte pentru victorie fara 6 jucatori importanti lipsa.

Chirila vede Steaua favorita certa la castigarea campionatului si crede ca diferenta foarte mare de valoare dintre cele doua echipe s-a vazut in partida de la Chiajna.

"In momentul in care iti lipseste toata linia de mijloc, asta e rezultatul. Sunt bucuros ca am castigat azi un jucator, pe Pencea, care n-a jucat niciodata pana acum in Liga I. Chiajna a castigat un copil important. Steaua e o echipa care nu stiu daca a pierdut 9 puncte in ultimii doi ani.
N-au batut Steaua echipe mai galonate. O echipa mica, fara 6 jucatori, nu poate pretinde un joc de la egal la egal cu Steaua. Ne-au lipsit 6 jucatori, dar cei 3 de la mijloc au fost foarte improtanti.

Domnul Minea e proprietarul clubului, poate spune ce vrea, dar trebuie sa vedem niste realitati. Am incercat sa ridic valoarea unor jucatori, am adus un milion de euro din drepturile TV si nu m-am atins de niciun ban pentru transferuri. Chiajna e o echipa care trebuie sa fie foarte mandra ca tine in spatele ei orase ca Brasov, Cluj si Timisoara. Suntem pe 10, suntem in grafic, pe un loc meritoriu.

De ce sa renunt? Sub nicio forma! Nu mi-e greu sa lucrez aici. Noi plecam cu sansa a 18-a la inceputul sezonului si am facut atatea meciuri memorabile. Sa fim mai atenti cu cuvintele si sa nu distrugem ce-am construit, la fotbal se pricepe multa lume. Ma preocupa jocul de la Corona Brasov, la asta ma gandesc.

Nu spune nimeni ca nu vrem sa invingem Steaua, dar cand am avut 6 titulari lipsa impotriva unui club cu doua echipe de titulari, despre ce vorbim de fapt? Steaua e favorita certa la titlu. Numai printr-o sincopa se poate incurca, pe lipsa de concentrare. Un singur jucator de la Steaua are salariu cat tot lotul de la Chiajna!", a spus Chirila la Dolce sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Proteste violente în Franța față de "dictatura sanitară". Poliția a îndepărtat mulțimea cu apă. VIDEO
BRAT
Modifică setările cookies