gregory tade Ioan Andone Steaua Superliga

Obiectivul obligatoriu impus lui Tade! Numarul minim de goluri pe care atacantul de Liga trebuie sa-l dea in acest sezon

Laudat dupa primele sale minute in tricoul Stelei, Tade este asteptat sa si marcheze pentru noua sa echipa.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Iulie 2015, 09:57
Data actualizarii: Vineri 17 Iulie 2015, 10:02

Ioan Andone spune ca singura cale prin care Tade poate fi considerat un transfer reusit este sa marcheze 15 goluri in acest sezon.

"Steaua e un pas inainte pentru Tade, acum trebuie sa confirme si sa inscrie minimum 15 goluri acolo. Daca nu inscrie 15 goluri la nivelul la care este Steaua, inseamna ca nu e un an reusit pentru Tade. Pe Muniru il stiu de la Cluj. Nu l-am antrenat, dar il stiu de acolo. E un jucator foarte bun in fata apararii."

"Chipciu e unul dintre jucatorii pe care ii plac foarte mult. imi place atitudinea lui, tot. E intr-o perioada proasta si cred ca s-a uzat. Radoi trebuie sa fie echilibrat cu el, sa stie cand sa-l joace si cum sa-l joace, nu trebuie meci de meci cate 90 de minute. El venea si dupa fractura suferita in meciul cu Dinamo si nu e simplu. Ar trebui incercat si Hamroun, un meci unul, un meci celalalt, sa ii dea putina pauza sa redevina proaspat, altfel greseste destul de mult si nu ii iese nimic.", a spus Ioan Andone la DigiSport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!