Obiectivul NEBUN al lui Dinamo dupa prima victorie din 2014: "Nu ne oprim aici!" Prin ce au trecut jucatorii dupa finalul de cosmar cu Steaua

Flavius Stoican Cosmin Matei Dinamo Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 10 Martie 2014, 22:34
Data actualizarii: Luni 10 Martie 2014, 22:53

DINAMO 1-0 CORONA | Dinamo a reusit prima victorie din 2014, a urcat pe locul 4 in Romania si se gandeste acum la podium.

9 puncte o despart pe Dinamo de Petrolul, locul 3 si echipa care tocmai si-a schimbat antrenorul. Contra a plecat la Getafe, fiind inlocuit de Razvan Lucescu. Flavius Stoican spune ca podiumul este un obiectiv realizabil. Pentru Dinamo urmeaza meciurile cu U. Cluj si cu Pandurii, apoi dubla cu Steaua din Cupa Romaniei.

Dupa meciul cu Steaua din Ghencea, in Liga I, jucatorii lui Dinamo au ramas cu "sechele". Abia si-au revenit psihic si s-au pus pe picioare sa joace la acelasi nivel si cu Corona, dupa ce au pierdut o victorie uriasa in ultimele minute.

Voiam sa marcam cat mai multe goluri, dar stiam ca e un meci greu, cu un adversar disperat dupa puncte. E important ca suntem pe 4 si speram ca pas cu pas sa urcam cat mai sus. Nu vrem sa ne oprim aici, mai avem de munca. Noi trebuie sa facem in asa fel incat sa obtinem maximum din fiecare partida. E dificil cand faci un joc frumos si ai ghinion, cand ai cele trei puncte in mana cu Steaua si pleci cu un singur punct... era dificil sa ii motivez sa practice acelasi joc si acum. Cel mai important este sa luam cele trei puncte. Rotariu are calitati, are talent, sa continue pe aceeasi linie, sa aibe incredere, poate sa creasca foarte mult.

"Important este ceea ce urmeaza, si ala e meciul de la Cluj, cu Universitatea. Vom avea dificultati, dar pe care eu consider ca o putem castiga daca avem aceeasi atitudine si daruire. Sunt multumit pentru ca nu cedeaza. O echipa mare e atunci cand nu joaca foarte bine si totusi castiga. Eu sunt linistit, am langa mine jucatorii in care eu cred, pe care ii consider oameni cu caracter, cred in calitatile si talentul lor si indiferent de rezultate, ei raman talentati care pot sa o faca pe Dinamo sa urce mai sus. Pentru Cosmin nu am decat sa-i transmit felicitari, ne mandrim ca exista antrenori tineri care pot conduce echipe de prima mana din Spania. In privinta mea, sper sa duc la bun sfarsit si ceea ce mi-am propus. Mai avem mult de munca sa ii multumim pe acesti oameni care ne scandeaza numele. ", a spus Flavius Stoican la DigiSport.

"Daca reuseam sa inscriem din prima repriza, era mai usor pentru noi. Vrem sa tintim cat mai sus, sa terminam pe un loc cat mai bun. Publicul mereu a fost alaturi de echipa. Astazi a fost o zi care din punct de vedere al suporterilor, era greu sa vina, si luni, si frig afara.", a spus si Cosmin Matei dupa meciul cu Corona.

Lazar, marcatorul unicului gol al primei victorii reusite de Dinamo in 2014, a declarat dupa meci: "O victorie destul de muncita, ne-am chinuit, dar e important ca am urcat pe locul 4. E important sa batem si la Cluj si sa ramanem aici. Si noua ne-a fost teama de ei, se agata de orice. Ne bucuram ca am castigat. Am avut in cantonament niste probleme cu genunchiul. Momentan nu suntem 100%. Locul 4 e bun, dar din victorie in victorie, sa ajungem pe locul 3, sa fim siguri de Europa."

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!