Avertisment pentru sefii lui Dinamo: "O sa le iau cate un jucator in fiecare luna! Rotariu o sa fie cel mai scump transfer din Liga I"

► Sport.ro prezinta: VLAD, Killerul de Vulturi! Tottenham - Benfica, joi 22:00, in direct la Sport.ro si Voyo.ro

"Rotariu urma sa fie cel mai mare transfer al Romaniei, cred ca din toate timpurile. A fost un intreg circ, o sa le pregatesc surprize, o sa vedeti, unul cate unul, unul pe luna o sa iau de la Dinamo. Sunt jucatori foarte buni, de nationala. Ce ar trebui sa faca Laurentiu Reghecampf la un meci cu Dinamo, sa ii scoate pe jucatorii impresariati de fratii Becali?", a spus Ana-Maria Prodan, la Sport.ro.

Aceasta a declarat ca acest scandal nu face decat sa puna presiune pe Rotariu, un copil care are nevoie de liniste pentru a deveni un fotbalist mare. Soatia antrenorului Stelei spune ca nu a incercat niciodata sa ii fure jucatorii lui Victor Becali, avand o relatie de lunga durata cu familia lui Dorin Rotariu:

"Eu nu m-am dus niciodata la un jucator sa ii zic sa semneze cu mine, eu stiu ce legaturi au ei cu fratii Becali. Eu vorbesc de ani de zile cu familia Rotariu. Atat as vrea, sa il lase clubul Dinamo, sa nu il terorizeze, mai are 3 ani de stat la Dinamo. Pana atunci, o sa fie cel mai mare transfer din Romania. El a semnat cu mine, clauza de reziliere este de jumatate de milion de euro", a spus impresara la Sport.ro

Citeste si:SteauaDinamo
VIDEO PROTVPLUS.RO

Școala românească a fost prinsă complet pe nepregătite de pandemie. Învățământul online, un experiment eșuat
BRAT
Modifică setările cookies