Va vinde Gigi Becali Steaua? Mesajul transmis azi de jucatorii Stelei dupa anuntul lansat de Dumitru Dragomir

Becali se gandeste sa renunte la Steaua, sustine Dumitru Dragomir, fostul sef al Ligii. Jucatorii nu cred asa ceva.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 20 Ianuarie 2015, 16:15
Data actualizarii: Marti 20 Ianuarie 2015, 16:17

Dragomir sustine ca Becali ar putea vinde Steaua in urmatorii ani. Piata imobiliara nu mai este la fel ca acum 10 ani, iar resursele patronului Stelei sunt limitate.

"Gigi si-a facut damblaua. A avut noroc de bani toata viata. Mai da 2-3 tunuri si dupa nu mai are din ce sa construiasca Steaua. Viitorul Stelei va fi ca va fi vanduta de Becali. Nu acum, dar in anii urmatori. Se satura si el de cate necazuri ii da Steaua", a spus Dumitru Dragomir.

Din cantonamentul Stelei din Spania, Raul Rusescu anunta ca asa ceva nu se poate. Jucatorii sunt siguri ca Becali nu va renunta la club.

"Din pacate, asta este Romania. Si nu facem nimic sa o schimbam. Steaua are un patron care a investit multi bani, iar cand a inceput sa culeaga roadele, s-a gasit cineva sa ciuguleasca putin.", a declarat Rusescu, referindu-se la problema cu marca Steaua si MApN. "Nu cred ca Gigi Becali ar renunta la Steaua. Daca am castiga cele trei competitii, am intra in istorie. Cu Supercupa ar fi patru trofee.", a mai spus atacantul Stelei.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies