Liga 1

Tucudean va SEMNA astazi cu Steaua! Singurul DETALIU care trebuie pus la punct:

Steaua este la doar cateva ore distanta sa-l aduca pe Tucudean.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 20 Ianuarie 2015, 11:45
Data actualizarii: Marti 20 Ianuarie 2015, 15:58

Steaua negociaza cu Charlton, echipa care il detine pe Tucudean, in a doua liga din Anglia.

Englezii cer un milion de euro, in timp ce Steaua vrea sa ofere suma de 800.000 de euro ca sa-l transfere inca de acum, au declarat surse sigure pentru SPORT PROTV.

UPDATE ora 12.00: "O sa vin imprumut pana in vara la Steaua. Zilele urmatoare o sa vin la Bucuresti. Azi trebuie sa se decida cluburile asupra optiunii de cumparare", a afirmat George Tucudean, pentru Digisport.

Fostul jucator de la Dinamo poate fi luat de Steaua si sub forma de imprumut, pana la vara, daca pentru moment cei din Ghencea nu se inteleg la suma de transfer.

"Este o chestiune de doar cateva ore" este informatia SPORT PROTV legata de transferul lui Tucudean la Steaua inca din aceasta iarna. Astazi, in cursul dupa-amiezii ar urma ca toate detaliile sa fie puse la punct, mai ales ca si jucatorul vrea sa joace in Ghencea.

George Tucudean are 23 de ani si 9 luni si este cotat la 1,5 milioane de euro, potrivit transfermarkt.

El a plecat de la Dinamo la Standard in ianuarie 2013, pentru un milion de euro; Tucudean a revenit in luna august a lui 2013 in Stefan cel Mare, sub forma de imprumut, pentru ca in iunie 2014, dupa un sezon, sa revina in Belgia. Standard l-a cedat la Charlton dupa doar doua saptamani, la mijlocul lunii iulie 2014.

Tucudean este in planul celor de la Steaua pentru a completa atacul: lui Rusescu ii expira imprumutul in vara, in timp ce Keseru poate pleca din Ghencea chiar in aceasta iarna, daca Steaua da curs ofertelor pe care le-a primit pentru jucator.

Modifică setările cookies