"O rusine, imi venea sa plec de la stadion". Giani Kirita, dezamagit dupa derby-ul de pe National Arena. Ce spune despre punctul obtinut de "caini"

Autor: Sport.ro
Luni 10 August 2015, 15:11

	"O rusine, imi venea sa plec de la stadion". Giani Kirita, dezamagit dupa derby-ul de pe National Arena. Ce spune despre punctul obtinut de "caini"

Steaua si Dinamo au remizat in primul derby al sezonului, scor 0-0, la capatul unui meci fara realizari notabile. Cantonati in aparare, "cainii" au scos un punct, dar si-au dezamagit fanii cu jocul prea putin ofensiv.

Fost capitan al lui Dinamo si jucator cu mare experienta in derby-urile cu Steaua, Giani Kirita s-a declarat complet dezamagit de jucatorii lui Dinamo si de modul in care acestia au abordat partida. Pentru Giani Kirita, meciul de aseara a reprezentat o rusine, dupa cum spune chiar el: "Nu mai rezistam, voiam sa plec acasa".

"Baietii s-au bucurat ca nu au luat bataie. Eu am venit la meci de dragul baiatului meu. Pentru ca pentru mine inseamna altceva un derby, nu ce e acum. Inseamna jucatori de valoare, stadioane pline, meciuri frumoase. Aseara la ce am asistat? La un meci cu 2-3 ocazii clare de partea Stelei si cam atat. Dinamo a avut vreo doua suturi slabe pe poarta.

Efectiv imi venea sa plec de pe stadion cand vedeam ce se intampla in careul lui Dinamo. E o rusine! Bambilici prin careu...

Cei de la Dinamo ar fi trebuit sa intre motivati, sa lupte. Nu era un meci care decidea campionatul, nu aveau ce pierde", a declarat Kirita la Dolce Sport. 

Giani Kirita a pus punctul obtinut de Dinamo nu pe realizarile defensive, ci pe neputinta stelistilor, care au ratat cateva sanse mari.

"La Dinamo mai e nevoie de multe transferuri, asta e adevarul. Sansa lui Dinamo a fost forma slaba a lui Chipciu", a mai spus Kirita.

DOCUMENT. Noi măsuri de relaxare a restricțiilor intră în vigoare în România, de la 1 iulie
BRAT
Modifică setările cookies