O nouă lovitură dată de Hagi? "Al doilea Loți Boloni", pe picior de plecare: "Sunt discuții pentru el!"

constantin grameni Farul Constanta Florin Manea Gica Hagi Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 Aprilie 2024, 13:24
Data actualizarii: Joi 11 Aprilie 2024, 13:24

Farul Constanța s-ar putea despărți în vară de unul dintre jucătorii importanți din ultimele sezoane.

Florin Manea, impresarul care a anunțat de curând că a început o colaborare cu Dina Grameni (21 de ani), anunță că a început negocierile pentru un transfer al mijlocașului de la Farul.

Florin Manea: "Am discuții pentru transferul lui Dina Grameni"

Numit "al doilea Loți Boloni" de Gică Hagi, Grameni a crescut în academia "Regelui", iar la seniori a jucat doar pentru Farul. În ultimele trei sezoane a fost om de bază la formația dobrogeană, iar în prezent este unul dintre cei mai bine cotați jucători din lotul campioanei României.

"Am discuții pentru Dina Grameni, de la Farul. Sper să îi aduc o ofertă bună și lui Gică Hagi. Sunt discuții și pentru el", a spus impresarul Florin Manea, la Playsport Live.

În vara anului trecut, după ce a cucerit titlul de campion cu Farul, Grameni s-ar fi aflat și pe lista de transferuri a celor de la Rapid. Giuleștenii ar fi fost dispuși să ofere 800.00 de euro, însă transferul nu s-a materializat, iar mijlocașul central a rămas sub comanda lui Gică Hagi.

"Niciodată nu a ajuns la mine informația (n.r - despre un transfer la Rapid) Doar ce citesc prin presă și ce văd, că a fost o ofertă oficială. Nu am auzit de la nimeni din club sau ceva.

Sincer, nu știu ce să zic. Momentan în doresc și eu, când o să fie cazul, să fac pasul în străinătate pentru că e fotbalul mai de înaltă calitate. Momentan sunt la Farul, urmează meciuri foarte importante din 3 în 3 zile și trebuie să fim toți foarte concentrați", spunea Grameni, în august 2023.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!