O noua forta se poate naste in Romania la vara, cu Dan Petrescu antrenor! Asta este visul urias pentru un titlu istoric 

►Meci cu visele pe masa: Sevilla – Porto, joi 22:00, IN DIRECT la Sport.ro si Voyo!

La anul, Reghecampf si Razvan se pot trezi cu un rival de top in lupta pentru titlu! Dan Petrescu nu exclude o revenire in liga intai!

Liber, dupa ce a fost dat afara de Dinamo Moscova, Petrescu n-ar spune nu nici nationalei! Astra e echipa care-i poate oferi toate conditiile lui Petrescu, ca sa ajunga in Liga Campionilor! Doar cu Urziceni a ajuns Petrescu in Liga.

"Eu sunt ca un mecanic care repara masini stricate. Sunt foarte bun sa iau masini stricate si sa le las gata de Formula 1!", a spus Dan Petrescu.

Petrescu viseaza sa antreneze intr-o zi Steaua si nationala: "N-am zis in acelasi timp. Am zis pe rand. Cred ca nu este antrenor sa antreneze ambele echipe, niciun antrenor pe lumea asta!"

Reghe sustine ca poate antrena si Steaua si nationala, in acelasi timp! Daca ar iesit presedinte, Popescu l-ar fi pus selectioner pe Dan Petrescu: "Nu am vorbit niciodata, va jur, ca eu as putea sa fiu antrenorul echipei nationale!"

Petrescu n-ar refuza nici o oferta a lui Burleanu. Dar in scandalul dintre Burleanu si Hagi, e de partea lui Hagi: "Marii i fotbalisti, cand spun ceva, sunt criticati de toti. Oamenii care nu facut nimic pentru fotbal, nimic, nimic, vad ca sunt bagati in seama", spune Dan Petrescu.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ministerul Sănătății: Elevii trebuie să poarte măști la orele de sport din spațiile închise
BRAT

Modifică setările cookies