O femeie de 38 de ani, care tocmai se externase din spital, a fost ranita de huliganii maghiari! 3 suporteri unguri, internati dupa bataie!

Autor: Sport.ro
Vineri 06 Septembrie 2013, 18:37

	O femeie de 38 de ani, care tocmai se externase din spital, a fost ranita de huliganii maghiari! 3 suporteri unguri, internati dupa bataie!

► Marian, asta e pentru tine! Primul meci din istorie jucat acasa: Dinamo–Veszprem, sambata 19:00, in direct Sport.ro si Voyo.ro!

Trei suporteri maghiari aflati in zona stadionului national arena au fost dusi la Spitalul Sfantul Pantelimon, cu traumatisme cranio-cerebrale, iar un altul, ranit in Centrul Istoric, a primit ingrijiri la fata locului, a declarat coordonatorul SMURD Bucuresti, Bogdan Oprita, pentru Mediafax.

Insa nu doar cei implicati direct in meciul din aceasta seara au avut de suferit. O femeie de 38 de ani, care tocmai se externase de la Spitalul Sfanta Maria, a fost ranita in timpul altercatiilor in care au fost implicati suporteri maghiari, aceasta fiind preluata de o ambulanta si dusa la Spitalul Elias.

Femeia are contuzii si ochii iritati de la gazele lacrimogene, a declarat managerul Serviciului de Ambulanta Bucuresti, Alis Grasu.

De asemenea, un alt suporter maghiar venit la Bucuresti pentru a asista la meci, a fost transportat la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, dupa ce i s-a facut rau in Gara de Nord.

Suporterul, care era inconstient, a fost luat cu targa de un echipaj SMURD. Medicul de pe ambulanta nu a precizat daca suporterul a consumat bauturi alcoolice sau substante interzise.

Sursa: Mediafax

Nereguli pe pârtiile din România. De ce aleg românii să meargă în străinătate
BRAT