corona brasov Liga I Superliga

O echipa din Liga I s-a DESFIINTAT! "Din cauza lipsei de performante am ajuns AICI!" Anuntul teribil:

E prima echipa care s-a desfiintat dupa incheierea sezonului 2013-2014 in Liga I.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 23 Mai 2014, 17:27
Data actualizarii: Vineri 23 Mai 2014, 17:25

Este vorba despre Corona Brasov, club care a retrogradat in Liga secunda.

PERFORMANTA SI LIPSA EI

Corona a terminat primul si singurul sau an din Liga I pe ultima pozitie, cu doar 14 puncte, obtinute din 2 victorii si 8 egaluri.

Dupa finalul sezonului, conducerea a luat decizia de a desfiinta echipa. Clubul era sustinut in prima liga de Primaria din Brasov.

"Adunarea Generala a Actionarilor Asociatiei Sportive Corona a decis vineri desfiintarea echipei de fotbal, urmand ca in perioada urmatoare sa se analizeze oportunitatea reinfiintarii sau a finantarii unei echipe de fotbal asa cum a fost ea infiintata initial si anume, cu parcurgerea tuturor pasilor incepand cu ligile inferioare pana la Liga I.

Sigur ca, infiintarea echipei Corona la momentul in care s-a facut nu o comentez acum, cert este ca din punct de vedere al Consiliului Local si al performantei sportive eram indreptatiti sa finantam aceasta echipa atata timp cat a promovat din liga a doua in Liga I, ceea ce din punct de vedere sportiv reprezinta o performanta", a spus viceprimarul Brasovului, Razvan Popa.

La randul sau, presedintele sectiei de fotbal Corona, Ciprian Anghel, a declarat ca spera sa pastreze macar centrul de copii si juniori:

"Din pacate, asta este situatia. Echipa de fotbal Corona a obtinut doar 14 puncte, deci nu putem vorbi de performanta. Am un gust amar si o mare nemultumire. Echipa de fotbal Corona s-a infiintat in 2010 si din liga a cincea a promovat in fiecare an pana a ajuns in prima liga, cu bani putini, dar a performat in fiecare an.

Vom vedea ce decizii se vor lua, dar cred ca centrul de copii trebuie redeschis, pentru ca acolo exista o serie de rezultate foarte bune", a spus Ciprian Anghel.

Modifică setările cookies