O echipa din Liga I a ajuns langa finala Mondialului si transferul lui Suarez in ziarele din Anglia! Momentul de glorie rusinoasa

Autor: Sport.ro
Luni 14 Iulie 2014, 16:50

	O echipa din Liga I a ajuns langa finala Mondialului si transferul lui Suarez in ziarele din Anglia! Momentul de glorie rusinoasa

Englezii abia au asteptat ca romanii sa mai faca ceva care sa nu le convina pentru a-i aduce pe primele pagini ale ziarelor.

Chiar daca e vorba de fotbal si, mai exact, de un amical aparent fara prea mare importanta, Guardian, Mirror si The Sun i-au acordat spatii editoriale importante. Viitorul lui Hagi trebuia sa joace un amical cu Leeds United in Elvetia, insa romanii n-au mai aparut la meci.

Leeds a asteptat la teren, a platit arbitrii, insa a fost nevoita sa se multumeasca doar cu un joc-scoala intre doua echipe formate din jucatori ai clubului. Stirea a ajuns pe site-urile celor mai importante ziare din Anglia.

Directorul general al Viitorului, Narcis Raducan, a explicat ce s-a intamplat de fapt:

"Noi le-am trimis contractul semnat pentru disputarea partidei, insa nu l-am primit inapoi si cu semnatura lor. Am incercam sa gasim o cale de mijloc pentru ca meciul sa aiba loc, le-am propus sa ne intalnim la jumatatea drumului, dar nu am reusit sa ne intelegem. Ca sa ajungem acolo unde trebuia sa se dispute meciul, trebuia sa parcurcem o distanta de 1000 de kilometri dus-intors, iar pentru jucatori ar fi fost un chin".

EMA a aprobat folosirea vaccinului de la Moderna pentru copiii cu vârste între 12 şi 17 ani
BRAT
Modifică setările cookies