Otelul Galati Liga a II-a Liga I Superliga

O campioana in Liga a II-a | Retrogradati matematic, conducatorii Otelului si-au stabilit deja planul pentru sezonul viitor: "Atacam promovarea"

In urma cu 4 ani ridica trofeul Ligii I, acum se pregateste de matineu. Otelul a retrogradat matematic de etape bune, iar sefii au inceput deja sa faca planul pentru noul sezon.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Mai 2015, 10:22
Data actualizarii: Marti 19 Mai 2015, 10:33

Chiar daca vor trece prin socul unei retrogradari, conducatorii Otelului au planuri mari de viitor. Conducerea clubului vrea sa curete toate datoriile, iar in noul sezon sa atace agresiv promovarea.

Vestea buna pentru suporterii moldoveni e ca lucrurile par sa fie mai stabile la club. Administratorul special al Otelului, Vlad Rapisca, a dezvaluit deja planul de bataie pentru noul sezon, dar si bugetul de care clubul va dispune.

Rapisca spune ca Otelul isi va pastra cei mai multi dintre jucatori, experienta acestora putand ajuta echipa sa revina repede pe prima scena.

"Echipa va ramane in viata, va continua si in liga secunda, cu obiectiv promovarea imediata. S-a comunicat jucatorilor ca o mare parte din ei sunt doriti sa ramana si ca trebuie sa se pregateasca pentru renegocierea contractelor.

Obiectivul este clar pentru sezonul urmator: promovarea. Mizam pe un buget in jurul sumei de 800.000 euro, care va fi asigurat in mare parte de catre actionariat, care ne-a confirmat sprijinul, cativa sponsori cu care suntem in discutii avansate si eventualele vanzari de jucatori", a spus Rapisca, citat de Digisport.

La Otelul va ramane aceeasi conducere tehnica, formata din Ovidiu Burca - manager sportiv, Cristi Munteanu - team manager, dar si Florin Marin - antrenor principal.

"Toti trei si-au exprimat dorinta de a ramane la echipa, pentru a o readuce in Liga I", a mai spus Rapisca.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!