"Nu suntem respectati! Langa stadion era un teren de baschet abandonat! Mai si platim 100 000 ca sa plecam cine stie cand!" MM, FURIOS pe aeroport la plecarea FCSB spre Armenia

Stelistii au inchiriat un avion pentru deplasarea in Armenia, dar zborul le-a fost amanat. Jucatorii au fost anuntati abia dimineata ca nu vor pleca la ora stabilita initial.

MM nu e suparat doar din cauza schimbarii de program. Nu-i convine nici pe ce stadioane trebuie sa joace ros-albastrii in meciurile din preliminariile europene. Jucatorii lui Andone sunt obositi dupa ultimele meciuri disputate. Daca trec de Alashkert, pot da peste un nou drum lung, in Kazahstan. Ordabasy ar putea sa le iasa in cale in turul 3 preliminar al Europa League, daca o scot pe Mlada.

'Adversarii nostri nu sunt cei de la Alashkert. Cei mai periculosi adversari, adica. Primul adversar e faptul ca jucam mereu in deplasare. Imaginati-va ca ieri am ajuns la 3 dimineata in baza, iar azi plecam in Armenia si vedeti ce se intampla. Trebuia sa plecam la 9, am fost anuntati ca vom pleca la 11, 11:30. Probabil plecam la 14:00. Nu trebuie sa ne lamentam, dar oboseala mentala e un factor important pentru ca imediat se transforma in oboseala fizica. Nu am reusit sa aducem jucatori pe pozitiile unde nu avem jucatori, asa ca va trebui sa experimentam.

E complicat sa castigi la Sf. Gheorghe in conditiile in care am avut 3 improvizatii in echipa. Trebuie sa privim inainte. Chiar daca nu putem zambi, sa il inlocuim cu o grimasa care sa para un zambet cat mai autentic. Nu ma ocup de transferuri, pana in septembrie mai am de asteptat, apoi se va schimba statutul pe care il am in club. Tot ce stiu e ca vom juca maine seara in Europa League, niciodata nu am discutat situatii ipotetice, deci nu zic nici de De Nooijer, nici de un potential meci cu Mlada sau Ordabasy, in turul 3.

Nu suntem calificati. Am vazut ca Alashkert joaca intr-o baza frumoasa, teren in dreapta, teren in spatele portii... La Orhei am jucat pe un teren langa care era un teren de baschet parasit. Pe noi ne costa 100 000 de euro charterul care pleaca cu intarziere, una pe care n-o stie nimeni. Nu ni se pare ca suntem respectati daca ajungem sa jucam pe asemenea stadioane. Suntem bine cu moralul, cand ne vom recupera jucatorii accidentati si vom reusi sa transferam, daca vom reusi, vom fi mai bine. Dar nu avem moralul cazut. Eu sunt cu jucatorii cum e marca lipita de scrisoare. Nu au ce sa-mi zica pentru ca simt si eu. Nu e confortabil. Sunt si alte meserii, nomenclatorul e vast.

Daca ajungem in play-off putem sa jucam cu adversari de cota noastra, sub noi sau care ne depasesc la toate capitolele. Anul trecut am dominat-o pe Rapid Viena, dar cateva erori ne-au costat. Sunt prea multe necunoscute, prea multe detalii pe care o sa le aflam cand ajungem acolo, daca ajungem", a spus MM.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Momente de groază la EURO 2020, după ce danezul Eriksen s-a prăbuşit pe teren. UEFA a anunțat că starea sa este stabilă
BRAT
Modifică setările cookies