Liga 1

"Nu sunt ipocrit sa spun ca sunt dinamovist de mic. Dar sunt ANTISTELIST!" Transferul surpriza facut azi de Dinamo

Nicolae Grigore este cel mai nou transfer facut astazi de Dinamo. A semnat pana in 2016.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 20 Ianuarie 2015, 11:11
Data actualizarii: Marti 20 Ianuarie 2015, 11:13

Grigore a ajuns deja in cantonamentul lui Dinamo si s-a fotografiat in tricoul "cainilor". Nu s-a declarat dinamovist, dar a spus ca este un antistelist convins.

"Grigore este jucător de caracter, cu mentalitate de invingător. Sunt convins că experienta lui Grigore in Liga I si in cupele europene ne va ajuta sa formam o echipa competitiva", a declarat Daniel Stanciu.

"Nu sunt ipocrit sa spun ca sunt dinamovist de mic, dar pot sa declar cu toata convingerea ca sunt antistelist", a spus si Nicolae Grigore.

"Este un fotbalist pe care il apreciez foarte mult si ma bucur ca am ajuns la un acord pentru transferul la Dinamo. Am vrut sa-l aduc la Timisoara, apoi am incercat la Targu Mures, dar nu am reusit la vremea respectiva. Grigore este jucator de caracter, cu mentalitate de invingator. Sunt convins ca experienta lui Grigore in Liga I, in cupele europene ne va ajuta sa formam o echipa competitiva”, a mai spus Daniel Stanciu.

"Am luat foarte repede decizia de a semna cu Dinamo pentru ca aici am intalnit oameni seriosi, cu un proiect pentru performanta. Ma bucur ca voi imbraca tricoul unui club mare in Romania, un club respectat in toata lumea.", a mai spus Nicolae Grigore.

Modifică setările cookies