"Nu stiu scorul, dar batem CLAR! E diferenta mare!" Chipciu anunta MASACRU la derby! De ce nu poate invinge Dinamo in Ghencea

"Nu stiu scorul, dar batem CLAR! E diferenta mare!" Chipciu anunta MASACRU la derby! De ce nu poate invinge Dinamo in Ghencea

►Castiga zilnic bilete la Romania - Argentina, 5 martie, in direct la PRO TV! Intra AICI si ne vedem in tribune, Romania!

Chipciu e sigur ca Steaua bate in derby. Nu o desconsidera pe Dinamo, insa vede o diferenta clara in favoarea ros-albastrilor in clasicul care se joaca sambata in Ghencea.

"Daca erau aproape de noi in clasament, poate era incarcatura mai mare. Cred ca suntem mai puternici. De cand am venit la Steaua, am castigat toate derby-urile cu Dinamo. Si ei au jucatori foarte buni, in meciurile astea se poate intampla orice, se poate produce o surpriza.

Nu ii desconsideram, nici pe departe. Suntem mai buni ca istorie, ca tot. Eu joc oriunde, imi place peste tot, chiar si fundas dreapta. Imi pare bine ca a ramas si Szukala, e un jucator foarte bun, ne-ar fi fost dificil sa-l inlocuim. Cred ca batem clar. Nu am un scor, insa cred ca batem clar!", a spus Chipciu la Digisport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Proteste violente în Franța față de "dictatura sanitară". Poliția a îndepărtat mulțimea cu apă. VIDEO
BRAT
Modifică setările cookies