"Nu prea sunt dispusi sa-l lase!" Steaua are 48 de ore sa-l transfere pe Hamza! Argaseala e acum in Bulgaria. Ce se intampla

Daca vrea sa il foloseasca pe Hamza in play-off-ul Ligii, Steaua trebuie sa il transfere pana luni.

Valeriu Argaseala se afla in acest moment in Bulgaria si negociaza cu Botev Plovdiv transferul lui Hamza. Mihai Joita, agentul jucatorului, a povestit ce se intampla in aceste momente in Bulgaria:

"Domnul Argaseala se afla in Bulgaria, probabil o sa aiba o intalnire dupa meci cu cei de la Botev si apoi, foarte probabil, negocierile vor continua si maine. Botev nu prea sunt dispusi sa-l lase, Steaua il doreste..."

"Hamza e cu plata la zi. Au fost probleme, dar pentru jucatori importanti se gasesc solutii. Antrenorul si-l doreste si s-au facut eforturi. Cea mai concreta oferta e din partea Stelei. Mai sunt oferte, dar celelalte echipe nu activeaza la acelasi nivel cu Steaua, cu sanse reale la campionat, Cupa si cu sanse reale pentru Liga Campionilor."

"Hamza nu a fost folosit in meciurile din cupele europene pentru ca nu a dorit sa fie folosit pentru ca exista oferta Stelei. Au mai fost discutii cu o echipa din Cipru, care la fel joaca in Europa", a spus Mihai Joita la Dolce Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ioana Mihăilă, noul ministru al Sănătății. Președintele a semnat decretul
BRAT
Modifică setările cookies