Liga 1

"Nu poți negocia cu Gigi Becali, a spus-o și el foarte clar!" Fostul antrenor al FCSB, reacție sinceră

Situația de la FCSB este una care stârnește multe comentarii de la oamenii de fotbal din România.

Alecu Mihai
Data publicarii: Luni 16 August 2021, 19:47
Data actualizarii: Luni 16 August 2021, 19:50

FCSB este o adevărată enigmă a fotbalului românesc, iar mai mulți foști antrenori nu s-au ferit să comenteze situația care este acolo. Unul dintre ei este și Bogdan Andone, care spune că implicarea lui Gigi Becali e bine cunoscută, fapt care face imposibilă o colaborare sănătoasă pentru un antrenor.

"Îl felicit pe Daniel Niculae pentru transferurile pe care le-a făcut, Rapid a adus jucători importanți. Echipa joacă un fotbal plăcut, construcția începe de la portar, Mihai Iosif are meritele lui, trebuie felicitat. Aici se vede mâna antrenorului. Am urmărit Rapid și FCSB în ultimele meciuri.

Rapid are fundași cu mare experiență, doi închizători care acoperă mijlocul terenului, sunt foarte greu de penetrat. Au un bloc defensiv foarte solid. Nu poți negocia cu Gigi Becali, a spus-o și el foarte clar. Atunci nu exista regula celor 3 schimbări la pauză.

Am fost secundul lui Mihai Teja, știu că vorbea cu patronul la telefon, dar nu știu exact ce discutau, pentru că vorbeau în privat. Eu le-am spus băieților din prima zi cum stau lucrurile, iar ei știau asta deja. Din păcate, lucrurile au mers din rău în mai rău. Eu am stat 5 etape la FCSB, plus câteva meciuri în cupele europene", a spus Andone, la digisport.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies