Fotbal intern

"Vedeți unde duc toate toleranțele unui arbitru?" Crăciunescu a "despicat" derby-ul Rapid - FCSB 1-0

Rapid - FCSB 1-0, meci din cadrul etapei a cincea a Ligii 1, disputat duminică seara, a conținut mai multe faze controversate. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 16 August 2021, 19:42
Data actualizarii: Luni 16 August 2021, 19:55

Centralul Marian Barbu a fost contestat de ambele tabere, iar mulți oameni de fotbal au susțiut că a scăpat jocul din mână, mai ales în partea a doua a partidei

Ion Crăciunescu, expertul Digi Sport pe probleme de arbitraj, a analizat azi fazele din derby care au stârnit cele mai multe reacții. 

Fostul ecuson FIFA și fost șef al CCA a luat pas cu pas fazele controversate. 

Analiza lui Ion Crăciunescu

 

"Belu și Dragoș Grigore ar fi trebuit să primească cartonașe galbene în minutele 7 și 8. Apoi, în minutul 12, este full contact la intervenția lui Olaru asupra lui Belu. În minutul 20, Albu l-a lovit pe Tănase direct cu genunchiul în spate. Pentru Barbu nu a fost nimic, cum poți să nu dai fault?

Aici (n.r. min. 43) Olaru i-a dat lui Albu cu secera peste picior! 

La nivelul picioarelor nu este niciun fel de contact (n.r. - penalty cerut de Tănase). Eu nu dădeam penalty aici, dar nici galben pentru simulare, a fost un duel acolo. Decizie corectă. În minutul 51, Săpunaru putea să primească un cartonaș galben, l-a călcat pe Mamut.

Vedeți unde duc toate toleranțele unui arbitru? Vedeți la ce nivel de agresivitate s-a ajuns? În astfel de cazuri nu poți să dai jucătorii afară. Arbitrul trebuie să înceapă măsurile cu cei care pornesc conflictul, aceștia nu trebuie iertați. Într-un astfel de moment, cred că arbitrul trebuie să găsească un număr egal de vinovați. La început a dat câte un galben, dar pe Sefer nu putea să-l ierte", a declarat Ion Crăciunescu, potrivit digisport.ro. 

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies