Alex Bourceanu Steaua Trabzonspor Liga 1

"Nu o sa mai intalnesc in cariera ce a fost la Steaua!" Clipe emotionante cu Bourceanu azi la Bucuresti! Ce anunta fostul capitan

Bourceanu, fostul capitan al Stelei, a venit astazi la Bucuresti si va ridica trofeul de campioana alaturi de Pintilii, actualul capitan.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 20 Mai 2014, 18:01
Data actualizarii: Marti 20 Mai 2014, 18:08

Intrebat de Steaua, Alex Bourceanu a fost extrem de emotionat. Spune ca limba in Turcia este foarte dificil de invatat, iar atmosfera de la Steaua este imposibil de egalat.

"Ce a fost la Steaua, probabil, nu o sa mai intalnesc in cariera", a declarat Bourceanu pentru Sport ProTV. Fostul capitan al Stelei a explicat si care a fost reteta succesului la Steaua pentru cele doua titluri consecutive: "Metoda de antrenament, seriozitatea, iti schimba mentalitatea, dorinta de a castiga, unitatea. Chiar si cand mergeau nevestele in cantonament, pentru noi era un lucru extraordinar. Erau cu noi acolo, radeam, glumeam, mancam impreuna.", a spus Bourceanu.

Nu a rezistat sa priveasca meciurile Stelei din Turcia

Alex Bourceanu inca vorbeste despre Steaua ca despre "noi", desi a plecat de jumatate de an in Turcia. Acolo nu a putut sa se uite la meciurile Stelei. Nu a rezistat:

"Am intrat pe internet, la un meci, si nu am putut sa vad mai mult de zece minute, aveam un sentiment neplacut si nu m-am mai uitat la meci. Le simt lipsa si acum", a declarat Alex Bourceanu.

Modifică setările cookies