Cu ce jucatori ar fi putut lua Steaua titlul! Vezi explicatia lui Stoichita!

Autor: Sport.ro
Joi 13 Mai 2010, 07:33
Cu ce jucatori ar fi putut lua Steaua titlul! Vezi explicatia lui Stoichita!

Mihai Stoichita a recunoscut ca relatiile cu Gigi Becali s-au racit.

"Nu am mai fost de mult timp la Gigi. Ma vad cu el doar cand sunt chemat!"

"E greu sa te desparti, dar intotdeauna trebuie sa o iei de la capat. A fost un an interesant, cu multe satisfactii dar si multe dureri. Nu regret ca am venit la Steaua, cine ar face asta ar avea probleme. Eu nu am fata de las ca sa plec din Ghencea.

Am fost sfatuit de multa lume sa plec, dar am incercat sa termin munca pe care am inceput-o aici. Nu am reusit ce ne-am propus, dar nici nu am fost departe. Cu Timisoara si Vaslui am iesit din lupta pentru titlu. Lucrurile sunt facute pentru sezonul viitor, nu mai exista varianta Stoichita pentru la anul

Este infinit mai greu acum la Steaua, decat in urmă cu 12 ani, cand am mai antrenat in Ghencea. Atunci eram ajutati din mai multe parti, acum clubul sta intr-un singur om: Gigi Becali. Voi incerca sa imi gasesc un contract la alta echipa.

Nu am mai fost demult la Gigi Becali, ma vad cu el doar cand sunt chemat! Vorbesc mai mult cu Valeriu Argaseala. Nu ramai la o echipa sa iti propui locul 5. Deja cartile sunt facute. Imi pare foarte rau ca nu am reusit sa aduc un titlu in Ghencea.

Singurul lucru pe care nu l-am reusit a fost ca nu mi-am adus jucatorii pe care i-am vrut in iarna. Cu acei jucatori as fi putut lua titlul", a declarat Stoichita la gsptv.

Turismul pe timp de pandemie. La ce să vă așteptați dacă plecați în vacanță anul acesta
BRAT