"Nu mi-a picat deloc bine ce a facut Gigi Becali!" Radoi a vorbit despre decizia care l-a deranjat cel mai tare

Autor: Sport.ro
Luni 21 Decembrie 2015, 20:35

	"Nu mi-a picat deloc bine ce a facut Gigi Becali!" Radoi a vorbit despre decizia care l-a deranjat cel mai tare

Citeste si: Radoi, despre motivele pentru care Budescu si Cernat nu au ajuns in vara la Steaua

Mirel Radoi spune ca a fost deranjat de decizia luata de Gigi Becali imediat dupa meciul cu ASA Targu Mures, cand Nicolae Dica a fost demis la TV, locul lui pe banca Stelei fiind luat de Laurentiu Reghecampf.

"Noi am avut o intelegere dupa demiterea mea. Am fost rugat sa las staff-ul sa continue treaba la Steaua. Impreuna cu domnul Argaseala i-am rugat sa ramana pana in pauza de iarna, pentru ca asta era dorinta patronului."

"Eram in autocar, la Cluj, cand am aflat ca Gigi Becali l-a demis pe Dica si l-a numit pe Laurentiu Reghecampf."

"Nu mi-a picat deloc bine aceasta demitere a staff-ului, pentru ca alta fusese intelegerea", a spus Radoi la DolceSport.

De ce nu au ajuns Budescu si Cernat in vara la Steaua

Fostul antrenor al Stelei a dezvaluit la DolceSport de ce nu au ajuns in vara la Steaua Budescu si Cernat, doi jucatori pentru care Gigi Becali a negociat inainte de startul sezonului.

"Cernat nu stiu cat castiga la Viitorul, dar probabil ca in doua sezoane acolo ia mai mult decat i-ar fi oferit Steaua intr-un sezon. La el a fost vorba de niste comisioane - gol marcat, pase de gol - cu care Steaua nu a fost de acord si nu o sa fie niciodata."

"La Budescu a fost vorba de prea multi bani. Am preferat sa ne bazam pe Stanciu, care se potrivea mai bine pe ceea ce voiam noi sa jucam.", a spus Radoi la DolceSport.

"Tamas a plecat pentru ca nu era la prima abatere!"

Radoi a dezvaluit si faptul ca escapada cu multe grade a lui Gabi Tamas, care a dus la excluderea fundasului din lotul Stelei, nu a fost prima de acest gen vara trecuta.

"A mai avut o astfel de iesire si am avut o discutie serioasa cu el. Cand s-a intamplat din nou, am luat decizia de a-l exclude. Poate sa ne garanteze cineva ca am fi castigat cu Rosenborg daca era Tamas pe teren? Acolo a fost o seara neagra a lui Paul Papp, asa cum prinzi una in cariera."

Brexit îi forțează pe românii din UK să-și caute de muncă în Germania. ”E greu și aici, greu de tot”
BRAT

Modifică setările cookies