Primele dezvaluiri ale lui Mirel Radoi dupa plecarea de la Steaua! De ce nu au ajuns Budescu si Cernat in vara la Steaua

Autor: Sport.ro
Luni 21 Decembrie 2015, 20:05

	Primele dezvaluiri ale lui Mirel Radoi dupa plecarea de la Steaua! De ce nu au ajuns Budescu si Cernat in vara la Steaua

"Sunt bine, chiar pot sa spun ca dorm mai mult si mai bine acum", spune Mirel Radoi, la aproape o luna dupa plecarea de la Steaua.

Fostul antrenor al Stelei a dezvaluit la DolceSport de ce nu au ajuns in vara la Steaua Budescu si Cernat, doi jucatori pentru care Gigi Becali a negociat inainte de startul sezonului.

"Cernat nu stiu cat castiga la Viitorul, dar probabil ca in doua sezoane acolo ia mai mult decat i-ar fi oferit Steaua intr-un sezon. La el a fost vorba de niste comisioane - gol marcat, pase de gol - cu care Steaua nu a fost de acord si nu o sa fie niciodata."

"La Budescu a fost vorba de prea multi bani. Am preferat sa ne bazam pe Stanciu, care se potrivea mai bine pe ceea ce voiam noi sa jucam.", a spus Radoi la DolceSport.

"Tamas a plecat pentru ca nu era la prima abatere!"

Radoi a dezvaluit si faptul ca escapada cu multe grade a lui Gabi Tamas, care a dus la excluderea fundasului din lotul Stelei, nu a fost prima de acest gen vara trecuta.

"A mai avut o astfel de iesire si am avut o discutie serioasa cu el. Cand s-a intamplat din nou, am luat decizia de a-l exclude. Poate sa ne garanteze cineva ca am fi castigat cu Rosenborg daca era Tamas pe teren? Acolo a fost o seara neagra a lui Paul Papp, asa cum prinzi una in cariera."

Oficial: CMBSU a decis impunerea de noi restriții în Capitală. Ce nu vei mai avea voie să faci
BRAT

Modifică setările cookies