"Nu mai iert nimic!" Dinamo e lider dupa 1251 de zile, Rednic ia o decizie radicala: "Doi jucatori pleaca, n-au demonstrat nimic"

Autor: Sport.ro
Vineri 14 August 2015, 13:04

	"Nu mai iert nimic!" Dinamo e lider dupa 1251 de zile, Rednic ia o decizie radicala: "Doi jucatori pleaca, n-au demonstrat nimic"

Dinamo se desparte de doi jucatori adus in aceasta vara.

Dinamo a urcat pe primul loc in clasament dupa o asteptare lunga, iar Mircea Rednic are vise mari. Chiar daca echipa este in insolventa, Dinamo se anunta o candidata serioasa la cele trei trofee puse in joc in acest sezon.

"Suntem in grafic. La conditiile actuale, cu multi jucatori adusi in aceasta vara, cu unii care nu au prins toata pregatirea, eu zic ca stam bine.", a spus Rednic la conferinta de presa de dupa victoria cu Voluntari.

Mircea Rednic a anuntat ca va renunta la doi jucatori care au dat randament slab in primele meciuri ale sezonului, Ricky van Haaren si Orlin Starokin.

"Pentru Ricky van Haaren eu cred ca e cel mai bine sa plece. Fara suparare, a fost o perioada foarte scurta de pregatire, se mai fac greseli, dar un jucator strain care vine la Dinamo trebuie sa arate ceva din prima clipa, sa iti demonstreze ca are o anumita calitate, ca te poate ajuta pe viitor, pentru a avea rabdare cu el. Dar nu mi-a demonstrat absolut nimic, nici el si nici bulgarul Orlin Starokin. In momentul de fata la Dinamo nimeni nu mai are rabdare, nici conducerea, nici suporterii , nici eu nu am nici mama, nici tata.", a mai spus antrenorul lui Dinamo.

1251 de zile au trecut de cand Dinamo n-a mai fost lider in Liga I.

Ultimele clipe din viața pilotului Adrian Cernea, luat de șuvoaie. Cum a reușit să se salveze copilotul Alex Tache
BRAT
Modifică setările cookies