"Nu ma tem de demitere!" Ce mesaj are Stoichita pentru fanii Stelei!

Autor: Sport.ro
Miercuri 09 Decembrie 2009, 14:44
"Nu ma tem de demitere!" Ce mesaj are Stoichita pentru fanii Stelei!

Mihai Stoichita il anunta pe Becali ca nu se teme de o eventuala demitere la terminarea turului. Steaua mai are un meci cu International si poate termina pe primul loc, la egalitate cu restul de pretendente la titlu.

"Dupa victoriile cu FC Vaslui si Universitatea Craiova sper ca publicul sa fie stelist, sa-si incurajeze si sa-si iubeasca echipa, asta ar trebui sa fie cea mai importanta reactie a suporterilor", a spus Mihai Stoichita agentiei Newsin.

"Nu vreau sa-i contrazic pe cei care au spus ca am avut noroc cu FC Vaslui si Craiova, sa fim norocosi in continuare, daca ei atat inteleg din fotbal. Asta-i viata, ne-a iesit, am castigat ambele meciuri, iar faptul ca am marcat in ultimele minute arata ca suntem o echipa romaneasca, nu nemteasca. Totul tine de spiritul de lupta" a mai spus antrenorul Stelei.

Stoichita mai are un meci ca sa termine turul pe primul loc si se asteapta ca jucatorii sai sa castige. "Pentru acest joc nu anticipez o relaxare a baietilor, astept sa joace la fel de serios ca si pana acum. Am stat de vorba cu ei si le-am spus ca vor suferi mult, pentru ca International este o echipa care pune multe probleme si a avut o serie de rezultate pozitive in deplasare. Echipa lui Stefan Stoica joaca foarte ofensiv, tocmai de aceea jucatorii mei trebuie sa revina cu picioarele pe pamant si sa inteleaga ca nimic nu este usor in fotbal".

Cat despre demitere, Stoichita le spune contestatarilor sai ca nu are nicio teama. "Nu am avut nicio emotie, niciodata nu am emotii din cauza asta. Daca nu o sa fiu la Steaua, o sa fiu in alta parte, nu am aceasta problema existentiala. Lupt pentru mine si pentru Steaua, pentru a ramane cat mai mult timp la Steaua".

"Bibiskov si Grzelak vor pleca!"

Antrenorul Stelei anunta ca nu este interesat de Grzelak si Bibiskov, doi jucatori imprumutati in vara de Bergodi. "Problema legata de Bibiskov si Grzelak nu-mi apartine, nu i-am adus eu la echipa, nu ma intereseaza. Nu stiu care a fost proiectul legat de acesti fotbalisti, care probabil vor pleca dupa ce vor rezolva problema cu cei din conducerea clubului. Saptamana aceasta vom clarifica si aspectul legat de viitoarea lista cu transferuri, urmeaza sa decidem cu patronul ce vom face in continuare".

Klaus Iohannis: Virusul este încă în societate. Să fim conștienți de noua normalitate în care vom trăi
BRAT