Becali: "Am reusit sa ii recuperez masina lui Stoichita!" Vezi cum:

Autor: Sport.ro
Marti 08 Decembrie 2009, 17:03
Becali: "Am reusit sa ii recuperez masina lui Stoichita!" Vezi cum:

Gigi Becali a reusit sa ii recupereze masina lui Mihai Stoichita cu ajutorul nepotilor sai de la Constanta!

Politia are o alta varianta!

"Am reusit sa ii recuperez masina lui Stoichita. Am vorbit cu niste nepoti pe care ii am eu la Constanta. Ei la randul lor au luat legatura cu hotii si acestia au adus masina intr-un loc din Constanta de unde a fost recuperata de nepotii mei. Acum plec la Bruxelles si imi este frica sa nu ma aresteze astia pentru ca am recuperat masina.

Cu Piturca nu am vorbit daca se duce sau nu la Craiova. Am discutat cu el cu 2 zile inaintea meciului cu Universitatea si i-am spus sa faca strategia inversa la Craiova. Daca o sa fie antrenorul Craiovei nu o sa mai pot sa il rog sa faca treaba asta fara bani", spune Becali.

Politia are o alta varianta!

Antrenorul Stelei, Mihai Stoichita, si-a recuperat autoturismul care ii fusese furat la jumatatea lunii noiembrie, la Constanta, dupa o investigatie a unei echipe mixte, formata din politisti de la IJP Constanta si sectia 9 din Bucuresti.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Constanta, Anda Dragulescu, a declarat ca autoturismul a fost gasit in Bucuresti, pe Bulevardul Ferdinand si avea montate placute de inmatriculare cu numere de Germania.

"Un politist din cadrul compartimentului Furturi Auto din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale a Inspectoratului Judetean de Politie Constanta si un criminalist din cadrul aceluiasi serviciu au plecat la Bucuresti pentru efectuarea cercetarilor cu sprijinul politistilor de la sectia 9 Bucuresti.

Masina a fost gasita pe Bulevardul Ferdinand si prezenta urme de fortare la incuietoarea portierei stanga fata si avea montate placute false de inmatriculare cu numere de Germania, dupa care a fost incredintat proprietarului".

La 11 noiembrie, antrenorului echipei Steaua, Mihai Stoichita, i-a fost furat autoturismul marca BMW X6, la Constanta, la limita cu statiunea Mamaia, la un hotel din localitate. Prejudiciul estimat se ridica la 85.000 de euro, autoturismul fiind dat in urmarire pe plan national si international.

Mihai Stoichita se afla, alaturi de Steaua II la Constanta, pentru meciul din Liga a II-a pe care elevii antrenorului Leonard Strizu urmau sa-l, sustina in compania echipei Sageata Stejarul.

Românii explică de ce pleacă din țară. Până în 2060, am mai putea rămâne doar 12 milioane
BRAT