Gaz Metan Medias sepsi Superliga

NU LE-A PUTUT PASA mai putin! Ce au facut jucatorii lui Sepsi cand pe stadionul din Medias se canta imnul Romaniei

Scene triste la Medias, in momentul intonarii imnului national al Romaniei.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 17 Februarie 2019, 17:38
Data actualizarii: Duminica 17 Februarie 2019, 17:50

Jucatorii celor doua echipe n-au dat nicio importanta momentului. Fotbalistii lui Sepsi s-au adunat intr-un cerc si s-au incurajat, apoi si-au ocupat posturile in teren, fara sa le pese ca de la statie se auzea 'Desteapta-te, romane!"

Nici adversarii de la Gaz Metan n-au parut prea patrunsi de melodia care se auzea de la statie. Fotbalistii din Medias au ascultat prima parte a imnului impreuna, la centrul terenului, apoi au plecat si ei sa-si ocupe locurile stabilite la sedinta tehnica.

Gaz Metan - Sepsi e unul dintre cele mai aprinse meciuri ale etapei a 24-a. Totul a plecat de la disputa dintre directorul sportiv al lui Sepsi, Janos Bokor, si presedintele Gazului, Ioan Marginean. Bokor a spus despre Marginean ca e un produs al Cooperativei din anii 90, starnind furia sefului de la Medias. Acesta a anuntat inca din timpul saptamanii ca 'simte' ce delegare va face Comisia Centrala a Arbitrilor la meciul de astazi si a promis ca va pune la statia stadionului imnul si melodia cu mesaj nationalist 'Noi suntem romani".

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!