Nu l-au vrut sau n-au putut? Managerul Stelei a spus ca Tamuz "nu are fata" de Steaua, el zice ca n-a vrut in Ghencea! Dezvaluire in premiera a atacantului:

Autor: Sport.ro
Vineri 14 Februarie 2014, 18:23

	Nu l-au vrut sau n-au putut? Managerul Stelei a spus ca Tamuz "nu are fata" de Steaua, el zice ca n-a vrut in Ghencea! Dezvaluire in premiera a atacantului:

►Castiga zilnic bilete la Romania - Argentina, 5 martie, in direct la PRO TV! Intra AICI si ne vedem in tribune, Romania!

Toto Tamuz, atacantul israelian prezentat ieri de Petrolul, aflat in trecut si pe lista Stelei, a dezvaluit motivul pentru care nu a mai ajuns in Ghencea, spunand ca el a fost cel care a refuzat mutarea, desi conducerea clubului ros-albastru spunea in vara lui 2013 ca nu isi doreste un atacant lent, asa cum este el.

Aflati in cautari serioase pentru un inlocuitor pentru Raul Rusescu, care plecase la Sevilla, conducatorii Stelei au urmarit in vara lui 2013 mai multi fotbalisti, printre care si varful israelian. Dupa ce a zburat chiar in Israel pentru a-l urmari, managerul formatiei ros-albastre a declarat la sosirea in tara ca Tamuz nu este potrivit pentru Steaua, fiind un atacant prea lent.

Cu toate acestea, israelianul contrazice total aceste spuse, acesta dezvaluind ca el este cel care a refuzat de fapt transferul la Steaua.

"Am vorbit cu managerul Stelei in vara, vorbeam cu el in fiecare zi, dar nu am putut sa vin, asa e fotbalul. In fotbal, unele echipe te doresc, dar degeaba daca tu nu vrei sa te duci.

Acum sunt foarte fericit si satisfacut ca sunt la Petrolul, este o buna oportunitate pentru mine sa arat ce pot si sper sa o fac foarte repede", a spus Toto Tamuz la Dolce Sport.

Mai mult, Gigi Becali spunea cu putin timp inainte sa intre la inchisoare: "Cand este la Steaua e greu sa-ti placa jucatorii de duzina. Ca sa fie bun de Steaua trebuie sa fie mai bun ca Rusescu. Nu-i place lui Mihai Stoica de el (n.r Toto Tamuz), a zis ca e prea lent".

Sursa FOTO: fcpetrolul.ro

Valul de căldură extremă afectează circulația pe șosele și pe căi ferate. Cum vor circula trenurile
BRAT
Modifică setările cookies