Liga 1

"Nu iti e teama de Gigi Becali?" Reactia celui mai nou transfer reusit de Becali la Steaua pentru transformarea lotului din iarna

CUPA ROMANIEI E LIVE LA SPORT.RO | AZI, 20:30, PANDURII - DINAMO | JOI, 20:30, BAIA MARE - STEAUA

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Octombrie 2015, 08:47
Data actualizarii: Miercuri 28 Octombrie 2015, 09:24

Steaua a reusit sa-si asigure trei transferuri de la Ceahlaul Piatra Neamt, un club cu foarte multe probleme in ultimul an.

Chitosca, Popadiuc si Catalin Stefanescu sunt cele nume pe care Steaua le va aduce la iarna la lot. Jucatorii au vorbit despre problemele incredibile de la Piatra Neamt, dar si despre ceea ce asteapta sa se intample la Steaua.

Popadiuc a vorbit la Sport.ro despre cat de important e transferul la Steaua, dar si despre relatia dintre jucatori si patron:

"Deocamdata e ceva neoficial, am fost negocieri dar asteptam sa se clarifice, speram sa ajunga la o intelegere. Pana nu e nimic semnat nu putem sa spunem nimic, dar va dati seama ca noi ne-am dori sa se realizeze acest transfer. Personal nu am vorbit cu nimeni din conducerea Stelei. Este o onoare si un privilegiu ca un club ca Steaua sa fie interesata de noi. Speram sa semnam cu ei! Eu am debutat in Liga I chiar acum 2 ani pe Ghencea. "

Intrebat daca ii este treama de Gigi Becali, Popadiuc a declarat: "Nu imi este teama. Nu am de ce... El este patronul si finanteaza echipa, e normal sa critice, sa isi doreasca mai mult de la jucatori. Depinde de cum s-au integrat... Cand joci slab e normal sa fii criticat", a declarat Popadiuc la Sport.ro.

"Transferul la Steaua ar fi exceptional, trebuie sa plec de aici pentru ca nu mai sunt conditii. Nu ma refer doar la bani, nu ma refer la faptul ca nu mi-am mai luat salariul de opt luni, ci la faptul ca aici nu mai merge nimic normal, asa cum ar trebui sa mearga", a explicat si Chitosca pentru ProSport.

Modifică setările cookies