Steaua da lovitura cu 3 mijlocasi! Plateste doar 120.000 de euro desi cei trei sunt evaluati la 1.450.000 de euro

Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Octombrie 2015, 21:49
Data actualizarii: Marti 27 Octombrie 2015, 21:58

Baia Mare - Steaua, joi de la 20:30 in direct pe Sport.ro

Steaua este aproape sa ii transfere pe Catalin Stefanecu, Doru Popadiuc si Sebastian Chitosca, toti trei de la Ceahlaul Piatra Neamt. Stelistii vor achita 120.000 de euro pentru cei trei, un pret extrem de mic avand in vedere ca toti trei au fost la sau inca sunt la echipele nationale de tineret.

Catalin Stefanescu este component al lotului national U21, are 20 de ani si joaca mijlocas central, jucand 8 meciuri in acest sezon in liga a 2-a.

Popadiuc are 20 de ani, jucand al U19 si U21 pentru nationala Romaniei, evoluand 9 meciuri in acest sezon, fiind mijlocas de banda, jucand si pe stanga si pe dreapta.

Sebastian Chitosca a jucat la U19 si U21 pentru Romania, are 23 de ani si evolueaza pe postul de mijlocas stanga.

Chitosca e valuat la 450.000 de euro de transfermarkt, iar Stefanescu si Popadiuc sunt evaluati la 500.000 de euro!

Popadiuc a vorbit in direct la Sport.ro despre transferul sau la Steaua: "Deocamdata e ceva neoficial, am fost negocieri dar asteptam sa se clarifice, speram sa ajunga la o intelegere. Pana nu e nimic semnat nu putem sa spunem nimic, dar va dati seama ca noi ne-am dori sa se realizeze acest transfer. Personal nu am vorbit cu nimeni din conducerea Stelei. Este o onoare si un privilegiu ca un club ca Steaua sa fie interesata de noi. Speram sa semnam cu ei! Eu am debutat in Liga I chiar acum 2 ani pe Ghencea. ", a spus Doru Popadiuc la Sport.ro.

Nu iti este teama de Gigi Becali?
Popadiuc: - Nu imi este teama. Nu am de ce... El este patronul si finanteaza echipa, e normal sa critice, sa isi doreasca mai mult de la jucatori. Depinde de cum s-au integrat... Cand joci slab e normal sa fii criticat.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!