Derby cu titularii in tribuna! Steaua si Petrolul sunt decimate inainte de meciul de maine seara! Cum arata echipele de start

Derby cu titularii in tribuna! Steaua si Petrolul sunt decimate inainte de meciul de maine seara! Cum arata echipele de start

Vezi cum vor arata echipele de start maine seara.

Arlauskis, Chipciu si Luchin sunt accidentati, Tanase este incert iar Rusescu este suspendat. Costel Galca are batai mari de cap inainte de meciul cu Petrolul de joi seara.

Acesta trebuie sa joace cu tridentul ofensiv Iancu - Stanciu - Tucudean, care nu a mai evoluat niciodata impreuna pana acum. Mai mult, trei dintre titularii din atac si cei mai importanti jucatori ofensivi ai Stelei, Chipciu, Tanase si Rusescu, vor fi absenti in aceasta seara.

Petrolul nu ii are nici ea pe Astafei, Geraldo si Teixeira, toti trei suspendati, in timp ce Beta este accidentat. Mircea Rednic va incerca o victorie de onoare dupa infrangerea dura de saptamana trecuta din Cupa Romaniei, in care echipa sa a pierdut calificarea in finala Cupei, fiind invinsa de Steaua cu 3-1.

Cum vor arata cele 2 echipe:

STEAUA: Cojocaru - Papp, Varela, Tosca, Guilherme - Breeveld, Prepelita - Popa, Iancu, Stanciu - Tucudean


PETROLUL: Pecanha - Alcenat, Filip, Satli, Fanchone - Marinescu, De Lucas - Coman, Kronaveter, Pastorini - Tamuz

VIDEO PROTVPLUS.RO

Rafila: Gripa va avea o circulație semnificativ mai intensă decât anul trecut, iar imunitatea populației e mai redusă
BRAT
Modifică setările cookies