Mihai Stoica Chindia Targoviste FCSB Superliga

Nu de CFR Cluj îi e frică! Meciul de care se teme Mihai Stoica în finalul acestui an: "Vă spun de pe acum, ăsta mă frământă"

FCSB mai are de disputat patru meciuri până la pauza competițională pentru sărbătorile de iarnă.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 07 Decembrie 2022, 00:17
Data actualizarii: Marti 06 Decembrie 2022, 23:57

În afară de confruntarea din Cupa României, în deplasare cu FC Botoșani, pe 8 decembrie, vicecampioana României are trei partide în campionat, cu Chindia Târgoviște (deplasare, 11.12), cu CFR Cluj (pe teren propriu, 15.12) și cu FC Botoșani (pe teren propriu, 19.12).

Confruntarea cu campioana României reprezintă o restanță de la începutul sezonului, iar Mihai Stoica este încrezător că FCSB are șanse mari să învingă.

Meciul de care se teme managerul general de la FCSB

Întrebat despre posibilul transfer al lui Edjouma, Mihai Stoica a mărturisit că nu știe foarte multe detalii, cel mai important lucru fiind acum partidele din campionat.

Ajunsă pe locul patru în clasament, FCSB are șansa să ajungă pe podium dacă obține rezultate pozitive în cele trei partide.

"Nu am vorbit cu Edjouma, pentru că noi avem meciuri. Nu pot să vorbesc cu Edjouma de un eventual transfer acum, când noi mai avem meciuri atât de importante şi dificile.

Nu ăsta cu Mioveni, pe mine frământă, vă spun de pe acum, meciul cu Târgovişte. Meci greu. Am încredere că îi batem pe CFR, ce să fac? Nu am niciun argument poate. 

Dar eu am încredere că îi batem pe CFR. Doar că mi-e frică de meciul cu Târgovişte", a declarat Mihai Stoica la Orange Sport. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!