"Nu am venit degeaba la Dinamo! "Bizonul" a mai slabit, acum are 94 kg :)" Prima reactie a lui Rednic dupa ce a ajuns LIDER

"Nu am venit degeaba la Dinamo! "Bizonul" a mai slabit, acum are 94 kg :)" Prima reactie a lui Rednic dupa ce a ajuns LIDER

DINAMO 3-0 VOLUNTARI | Dinamo a ajuns liderul Romaniei dupa victoria cu Voluntari: "Important e sa ne bucuram la final", spune Rednic.

Rednic spune ca Dinamo va fi mai tare in meciurile viitoare. Are o problema. Aljosa s-a accidentat si ar putea rata urmatoarele doua saptamani:

"Puteam sa mai inscriem! Nu mi-a placut prima repriza, eu vreau altceva. Eu nu am venit degeaba la Dinamo si nu am oprit jucatorii pe care i-am oprit degeaba. Asta a fost un raspuns din partea baietilor, dupa declaratii ca ba sunt grasi, ba sunt slabi.E bine pentru moralul jucatorilor, muncim, avem mult de lucru, avem jucatori noi, cu calitate. Mai avem jucatori cu calitate, dar o luam pas cu pas. Aljosa ar putea sa lipseasca doua saptamani, a jucat accidentat. Nu imi place. Trebuia sa imi spuna la pauza.", a spus Rednic la DigiSport.

Pana si "Bizonul" lui Dinamo da randament acum. Rednic spune ca a slabit de cand a ajuns. Acum are 94 de kilograme: "Acum totul depinde numai de noi. Trebuie sa castigam meciul de la Iasi, sa ramanem pe primul loc. Suntem in grafic cu 12 puncte in 6 etape. La schimbarile din echipa, cu un nou antrenor, suntem in grafic. "Bizonul" a mai slabit. A ajuns la 94 de kilograme!", a declarat Rednic.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Anchetă la Spitalul Județean Suceava, unde anul trecut a fost primul mare focar de Covid-19 din țară
BRAT

Modifică setările cookies