"Nu am fi putut să jucăm săptămâna trecută". Problemele cu care Laurențiu Reghecampf se confruntă înaintea duelului cu FCSB

Universitatea Craiova FCSB Laurentiu Reghecampf Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 31 Martie 2022, 18:13
Data actualizarii: Joi 31 Martie 2022, 18:21

Laurenţiu Reghecampf, a declarat într-o conferinţă de presă, că toţi jucătorii s-au confruntat cu o viroză în ultima săptămână şi că unii dintre ei încă au probleme la plămâni. 

Pentru FCSB urmează un duel de foc cu Universitatea Craiova, duminică, 3 aprilie, de la 19:00, LIVE TEXT pe www.sport.ro, iar vicecampioana României este condamnată să câștige pentru a mai spera la câștigarea campionatului.

În cadrul unei conferințe de presă, Laurențiu Reghecampf a vorbit despre situația medicală de la echipă înaintea duelului cu FCSB, mărturisind că au fost probleme serioase în ultima săptămână. 

"Au fost câteva zile mai dificile după meciul cu Voluntari. Eu m-am simţit mai rău, dar nu am fost singurul care a avut probleme cu gripa. Acum sunt mai bine, sper ca şi jucătorii să fie bine la ora jocului pentru că e adevărat că am avut multe probleme în lot. Fizic nu suntem apţi, avem încă jucători care tuşesc, au probleme la plămâni... deci sunt probleme, dar mai avem încă trei zile şi sper eu să ajungem la un nivel cât de cât bun", a spus tehnicianul.

"Nu am fi putut cu siguranţă să jucăm un meci oficial săptămâna trecută"

"În ultima săptămână am făcut antrenamente cu 6-7 jucători de la echipa mare, ceilalţi s-au antrenat pe zile, după cum au putut, câte 2-3. Nu am avut o săptămână bună de pregătire. Dar azi ne-am reunit toţi, au venit şi băieţii de la naţionale. Nicuşor Bancu este şi el mai bine, pentru că şi el a avut anumite probleme de sănătate. În rest, în lotul nostru de aici nu cred că e vreun jucător care să nu fi trecut prin această viroză sau gripă în ultima săptămână.

Practic pregătirea pentru acest meci începe azi pentru noi, dar abia mâine ne vom putea antrena toţi 100%. Nu e uşor când ai asemenea evenimente, dar nu sunt aici ca să mă plâng. S-a întâmplat, trebuie să gândim pozitiv. Sper ca jucătorii să fie bine, deşi sunt sigur că nu vor fi 100% apţi. Dar sper ca atmosfera, stadionul şi rezultatul pe care dorim să-l obţinem să le dea mai multă putere şi să se ridice la nivelul partidei. Cu aceste probleme, nu am fi putut cu siguranţă să jucăm un meci oficial săptămâna trecută", a adăugat Reghecampf.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!