FCSB Paulo Vinicius Toni Petrea Universitatea Craiova Superliga

Totul pentru derby-ul cu Universitatea Craiova! FCSB mizează pe cei mai buni jucători pentru meciul cu Reghecampf 

Jucătorii accidentați au revenit la antrenamentele FCSB-ului. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 30 Martie 2022, 19:32
Data actualizarii: Miercuri 30 Martie 2022, 19:40

După primele două etape din playoff, FCSB a redus diferența față de de CFR Cluj, de la 7 la 5 puncte. Elevii lui Toni Petrea (47 ani) au profitat de pasul greșit al campioanei României cu Farul Constanța, 0-0, și au mai diminuat 2 puncte din lupta la titlu. 

Însă, pentru FCSB urmează un duel de foc cu Universitatea Craiova, duminică, 3 aprilie, de la 19:00, LIVE TEXT pe www.sport.ro, iar vicecampioana României este condamnată să câștige pentru a mai spera la câștigarea campionatului.

De data aceasta, Toni Petrea poata conta pe toți jucătorii înainte duelului cu elevii lui Laurențiu Reghecampf (46 ani). Paulo Vinícius (37 ani) a revenit după accidentare, s-a antrenat normal în ultima săptămâna și are toate șansele să fie folosit titular, iar Florin Achim (30 ani) a depășit problemele medicale și îi poate oferi o opțiune lui Petrea în flancul drept, acolo unde joacă Valentin Crețu (33 ani), potrivit Fanatik

În acest sezon, în întâlnirile cu oltenii, FCSB s-a impus în ambele rânduri, cu 4-1 în primul joc și cu 3-2 în meciul al doilea. 

Clasament playoff

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!