Noul pariu de MILIOANE de euro al lui Hagi! Gigi Becali l-a ARUNCAT de la Steaua, acum a ajuns noul numar 10 la Viitorul

Noul pariu de MILIOANE de euro al lui Hagi! Gigi Becali l-a ARUNCAT de la Steaua, acum a ajuns noul numar 10 la Viitorul

Superkombat "Morosanu vs Aygun" e la Sport.ro, pe 30 iulie in direct de la Mamaia

Considerat unul dintre cei mai talentati jucatori care au trecut pe la Academia Hagi, Gabi Iancu a revenit la echipa din Ovidiu, unde Hagi are incredere ca va reusi sa-i dea restart carierei sale.

Iancu are abia 22 de ani, dar joaca din 2011 la seniori. Dupa doua sezoane la Viitorul, Steaua l-a cumparat pe Iancu, iar Becali i-a oferit o clauza de 25 de milioane de euro.

Patru sezoane a petrecut Iancu la Steaua, dezamagind insa. A marcat 16 goluri in 81 de meciuri pentru Steaua, pentru ca apoi clubul sa-l trimita in Turcia, la Karabukspor, sub forma de imprumut.

Dupa 7 partide si doua goluri la turci, Gabi Iancu a revenit in Romania, iar Steaua l-a lasat sa plece liber la Viitorul.

Hagi considera si acum ca Iancu merita o sansa, iar la prezentarea oficiala a lotului pustiul de 22 de ani a aparut pe teren cu numarul 10 pe spate.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

EURO 2020. Zi istorică pentru România. Arena Națională găzuiește meciul Austria - Macedonia de Nord
BRAT
Modifică setările cookies