VIDEO Noul pariu al lui Gigi Becali l-a cucerit deja pe patron: „Sunt stelist de mic! Nu dau cu piciorul acestei șanse!” 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 05 August 2022, 14:04
Data actualizarii: Vineri 05 August 2022, 14:16
Eduard Radaslavescu (18 ani) a oferit prima declarație din calitate de jucător al FCSB-ului. 

Joi, 4 august, a fost o zi productivă pentru FCSB. Gigi Becali (64 ani) i-a achiziționat pe Marco Dulca (23 ani), de la Chindia Târgoviște, Radu Boboc (23 ani) și Eduard Radaslavescu(18 ani), de la Farul Constanța, plus un jucător pe care omul de afaceri nu a dorit să-l divulge. 

Radaslavescu este noul pariul al lui Gigi Becali (64 ani). Omul de afaceri a dezvăluit că multe voci s-au opus, atunci când a dorit să-l aducă la vicecampioana României, dar nu a ținut cont de ele și a făcut tot posibilul pentru a-l transfera de la Farul. Iar mijlocașul central nu vrea să-i înșele așteptările omului de afaceri. 

La prima conferință de presă la FCSB, Radaslavescu a dezvăluit că este un fac înfocat al roș-albaștrilor și că visul i s-a împlinit când a ajuns sub comanda lui Nicolae Dică (42 ani). Totodată, puștiul de 18 ani a mai precizat că a refuzat alte oferte din străinătate, pentru că își dorea să joace la FCSB. 

Eduard Radaslavescu: „FCSB este Steaua!” 

„E un club de tradiție, cel mai mare club din istoria fotbalului românesc. Doar când auzi numele, vii fără probleme. 

Vin de la un club unde mereu e presiune, de la domnul Hagi, am învățat foarte multe lucruri. Hagi ne-a mulțumit, apoi ne-a zis să mergem cu încredere, cu tupeu și să devenim cei mai buni. Am norocul să vin cu Radu Boboc aici, mă știu și cu ceilalți colegi. Sunt un băiat matur, serios, nu vreau să dau cu piciorul acestei șanse. 

Avem 11 ani când au luat ultimul titlu. Sunt stelist de mic, pentru că FCSB este Steaua. Am fost la foarte multe meciuri, am făcut multe eforturi să fiu în tribună. Toată familia s-a bucurat. Era singurul club la care îmi doream să ajung în momentul ăsta. 

Era vorba și despre cluburi din străinătate, dar mi-am dorit să vin aici, pentru că mi-am dorit tot timpul să joc pentru Steaua”, a declarat Eduard Radasvlavescu la conferința de presă înaintea meciului cu CS Mioveni, din etapa a patra.

Ilie Dumitrescu l-a lăudat pe Gigi Becali pentru transferul lui Radaslavescu 

„Ilie Dumitrescu: E cel mai bun transfer pe care l-ai făcut în ultimii trei-patru ani. Nu știu cine te-a învățat, dar are cel mai mare potențial.

Gigi Becali: Eu l-am văzut, toți erau împotriva mea. Eu l-am văzut de două-trei ori și mi-a plăcut, am vrut să-l iau de mai multe ori, dar nu s-a legat”, a fost dialogul dintre cei doi la DigiSport. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!